Tränade i går...

Åkte till Södertälje igår efter jobb och dagishämtning.

Yin och Selma fick "bajja" av sig innan vi skott tränade! Hon är än så länge helt oberörd av skotten och i går sköt de med en 9:a så det är ganska ordentliga smällar!!!

Sedan tränade vi lite på sitt och på hennes attityd som verkligen var på topp!

Flera av hennes syskon var med och det är super kul att se de olika individerna! Jag är sjukt impad av hennes brorsor som jag inte sett tidigare. Lille Dante har de verkligen kommit låmgt med i träningen!!!

Känner mig i alla fall super duper motiverad och i dag har vi övat en snabbis på morgonen till och med!

Kanske blir hund av henne med till slut!  ;-)

Yin

Ska börja med lite possitiva grejer så ni inte tror jag e helt neggativiserad ;-)

Lilla moggis Yin måste få lite kredit för att hon e så bra!

Hon är så duktig på att "vara" med! jag e helt impad! Jag har ju inte passivitetstränat henne ett smack ochhaft lite ångest över det men varför det när det liksom fungerar av sig själv!

Gär fint i koppel utan att jag egentligen har tränat det heller!!!

Inte kissat inne på jätte länge!!!

Sen är hon så klart helt galen och asjobbig ibland också men med tanke på ålderna så ska jag inte klaga över det!
Hon längtar dock efter Yoga som hon kan röja med, Naala e inte riktigt lika rolig!

Hon har varit med på jobbet i dag och lite har hon vell "plågat" personalen men med tanke på att det va första dagen så måste jag säga att hon skött sig över förväntan!!!

Hon bryr sig inte ett skit om att jag går eller att jag kutar ut och in ur köket där hon är. Naala gillar soffan på dagis JÄTTE mycket för den är STOOOOR!

Ingen oro eller gnäll där inte!!!

Nu ska jag bara lära henne ligg och sitt för det kanske blir lite lättare för henne att förstå vad folk vill då ;-)

Dagis (Elins) hade gått bättre i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hennes IDOL Edith hade varit där i dag!!! Hon kissar på toalätten och det är jätte ballt!

När jag kom och hämtade så låg hon och sov och då "smet" Charlie in och väkte henne för han viste att jag va hennes mamma! Det va lite roligt tycker jag! Ein hade nog gärna sovit en stund till för hon tittade genom väldigt smala springor men vaknade så klart till ganska fort!

Nu hoppas jag att det håller i sig och hon börjar känna sig trygg sakta men säkert. Jag tittar i alla fall på andra alternativ under tiden för "ledningen" på det här dagiset sköter saker och ting under all kritik.

Hade vi skött Dogstore på samma sätt så skulle vi fått bommaigen för länge sedan...

Nu ska jag gå och leka med mina skitiga!!!

På måndag...

Är det föräldrar möte. Misstänker att jag kommer vara ganska poppis på mötet... NOT

Jag har skrivit en lista med saker att ta upp HAHAHAHA.

Nä jag ska vara extremt snäll men jag har ganska mycket frågor inte bara negativa grejer men tyvärr mest negativa grejer.

På Elins avdelning är de 12 ungar, en 4 åring, en 3 åring och resten är mellan 1-2 år. Alla går full tid utom två dvs de går 15 timmar i veckan = tis ons tors

Under den senaste månaden har 8 av dessa tolv ungar blivit inskolade.

Det finns två föknar (förskolepedagåger).

En av fröknarna ska sluta den 27:de september...

De har inte hittat någon ny än eller rättare sagt de hade sin första intervju i fredags... Lite sent då hon hade två månaders uppsägning vilket innebär att hon måste sagt till om detta för mer än en månad sedan...

Kan ni förstå vilket kaos det är för dessa fröknar under dagen, de ska hjälpa 8-10 ungar att äta, de ska hinna byta blöja på alla utom 2, de ska också hinna trösta leka och allt annat med alla barnen. DET ÄR KAOS!!!

I fredags nhade alla ungar utom en bajsat efter vilan, det innebär att en av fröknarna byter blöja på öäpande band på 9 ungar medans den andra fröken försöker ensam hålla kolla på en barngrupp på 8 barn som är nyvaknade och aningens griniga...

Varje dag jag varit där har jag fått hjälpa till med mycket mer än jag borde, jag menar jag jobbar ju inte där och då tycker inte jag att jag egentligen ska hjälpa till med matning av andras barn, undanplockning efter lunch, kånkning av någon annans ledsna unge, eller bara att sitt och "titta" till ungarna då fröken nummer 1 byter blöja och fröken nummer 2 är och hämtar mellis eller liknande, mm mm listan kan göras lång. Då kan jag tillägga att jag INTE tycker att fröknarna på något sätt är slö utan de har för mycket att göra.

Man lämnar vid 9 och så har vi hämtat runt 13, under den tiden har ingen av fröknarna kunnat ha en enda rast.

Förut va de tre som jobbade på denna avdelning men en av tjejerna blev sjukskriven och de verkar inte ha några planer på att skaffa en ersättare...

Ja ja, nog gnält.

Jag va på min första ekonomi undervisning i fredags! Super kul och super jobbigt!

Jag kommer bli proffs om Anneli ska undervisa i detta tempo!

Hundarna har njutit av några varmare dagar och på måndag åker Ajax tillbaka till sin matte. Jag ska bada honom innan!!! Han ser ut som ett träsktroll även fast han redan har fått ett bad! Smutsig och lycklig!

Yin har lugnat ner sig lite vet inte om hon redan tänker börja löpa eller om det är för att hon numera sover i bur och då faktiskt sover hela natten men liiite lugnare är hon i alla fall!

Jag va sjukt impad av henne i fredags, hon som knapt har fått någon social träning eller passivitetsträning är så duktig på det! Hon längtar dock jätte mycet efter att Yoga ska komma hem! Jag med!!! Ska bli så kul att följa hennes duo i framtiden!

Hoppas även på att kunna komma igång ganska snabbt och träna med henne så hon e i fin form till våren för då vill vi tävla!!! Hela den här vintern gjorde ju så vi kom totalt i träningskoma. I år kommer jag ju i alla fall ha löpbandet att fysträna lite på i alla fall!!!

Nä nu tar jag kväll! By by!

5:te dagisdagen...

Gick sådär att lämna...

Elin grinade och nästan jag också ;-) men jag gjorde som Fia sa (gymnasiekompis som jobbar på förskola) jag sa hej då en gång och puss puss sen gick jag med säkra steg.

Måste säga att jag tycker det e knasigt att de har 4-5 barn på inskolning samtidigt. Det blri ju inte direkt jätte possitiv stämning när halva dagisgruppen sitter och gråter. Stackars fröknarna (två stycken på 12 ungar) hinner ju inte med för fem öre. Hoppas att Elin snabbt blev glad efter jag gått. En av de andra ungarna har ju gråtit i 5 dagar nu och det skulle jag inte vilja utsätta henne för...

Just nu känns det sådär med dagiset men jag hoppas att det kommer kännas bättre så fort hon är ordentligt inskolad.

Denna vecka ska jag i alla fall försöka fixa allt jag inte riktigt orkat ta tag i när Elin varit hemma.

I går rensade jag hela hennes garderob, det var verkligen dax. Rensade ut en hel IKEA kasse med för små kläder!

Tänkte gå och lägga två spår till Yin vå vallen här yte som de slog för några dagar sedan. Får passa på innan de gödslar och plöjer upp den!

Cleo e lite halv dålig. Ska boka id för en ordentlig genomgång av hennes hjärta för något e knas. Vet inte om det e hjärtet eller nått annat, det skulle kunna vara så enkelt att hon HATAR att det e kallt ute men det känns endå som att jag måste kolla upp henne hon har ju trots allt ett dåligt hjärta lilla Clurtisen.

Alla andra djur mår prima! Yogas fettovalpar växer så det knakar. Lillkillen klarade sig tyvärr inte men brudarna mår som två små prinsessor. Det e på sätt och vis skönt att ha lite "egen" tid med Yin, för när Yoge e hemma blir det ju lätt att jag tycker Yin e liiiiite jobbig med sin terror på Yoga och speciellt nät hon va dräktig och jag va extra rädd om henne. Men hon blir äldre och visare och har redan lugnat sig lite tycker jag. Bara det inte är löp på G redan...

Nä nu ska jag sparka ut mig själv i spåret!

RSS 2.0