Seriös eller...

Gick på en såndär föräldrar grupps promenad i morse, släpade även med mig Kim som följde med i tron am att det "bara" var träff på bvc... Vi gick en runda på lite mindre än en timme sen blev vi bjudan på lunch hemma hos en av mammorna. Hundarna var med hela tiden!!! Trevliga mammor de där som såååå gärna vill att hundarna ska vara med!!!

Efter lunceh som var i typ Fullersta så gick jag hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA NI LÄSTE RÄTT, jag gick hem!

Det tog lite mer än 1,5 timmar så det var ju inget direkt rekord men jag kan lova att hundarna var helt döda!

Mina hundar tycker att det är asjobbigt att gå i koppel, man måste ju koncentrera sig på ett helt annat sätt än när man kutar omkring lös. haha puckon!

De har varit däckade sen vi kom hem!

Kom på 9:de reserv på en av appellerna som jag anmält till... Blev först jätte glad för jag trodde jag kommit med men icke sa nicke när jag kollade lite nogrannare såg jag att ja va reserv...

Ja ja, har ju anmält till två till. HOPPAS HOPPAS!

Elin hade ett riktigt garvanfall i dag, sååååå gulligt! Det va inte bara hehe som hon brukar säga utan hon nästan kiknade.

Fick palsternacka i går och jag tror att hennes mage reagerade lite på det så i dag fick hon potatis igen, i morgon blir det p-nacka igen men då ska jag späda den med mer mjölk.

Nu e jag slut för i dag! Ska öva mig mer så det inte blir sån trist skugga. Kanske använda en lite diskretare bakgrund med!!!
 

Potatis pure!

Det är det Elin får nu som "smak portion" och i dag när hon skulle få det va hon helt lyrisk!!!!

Sparkade med benen och tjöt av förtjusning!!! Lilla galningen!

Hade värmt ca 2 matskedar (första gången ska de inte äta mer än 1/2 matsked eller mindre). Efter det var slut skrek hon för hon ville ha mer men jag vågade inte ge mer man vill uu inte att lilla maggen skall pajja ur.

I morgon blir det potatis igen och i övermorgon ska hon få prova morots pure. Ska bli spännande!

Undrar om man måste blanda den med mjölk också??? Det kan ju inte skada iofs.

Sen om typ tre dagar blir det äppel pure! Det e riktigt kul att hålla på och laga bebismat! Väldigt simpelt också!

Nä nu e det natt för oss!!!

Hjärtat i halsgropen...

Jäkla katt.

Undrade just vart han varit eftersom jag aldrig får äta frukost i fred i vanliga fall.

Började fixa med hans mat och inte var han här då heller.

Ropade lite på honom men ingen katt kommer.

Börjar bli orolig.

Går runt och kollar och lockar.

Ingen katt.

Blir jäkligt orolig och i ren despertion går jag ut och ropar.

Mijau mijau möts jag av. UTE!!!

En frusen och ganska rädd liten siameskille kommer snabbt springandes emot mig ÄNTLIGEN FÅR JAG KOMMA IN tycks han säga.

DUMMA KATT!!!! Skrämma mig sådär på morgonen.

Han hade antagligen smitit ut när jag släpte in hundarna. Den lilla vesslan.

Undrar nu om han fått smak på "ute"livet eller insett att det inte är något för mesar!!! hahahaha

Urinvägsinfektion och uppletande!

Jaha då har Yoggisen åkt på en ordentlig sväng av uriväj som vi kallar det... Så illa att hon kissade inne i går... Snacka om att hennes matte ska skämmas för antagligen har hon ju fått det för att jag låtit henne vara ute lite väl länge utan kläder... Dumma jag...

Ja ja, det blir C-vitamin och varmare lägen så löser det sig!

I dag körde vi uppletande fast på nytt sätt! Så i kväll när Elange såver så ska jag läsa boken! Nosarbete, den har jag haft ett bra tag nu men bara läst lite sporadiskt. Nu blir det till att läsa ordentligare!

Elin har varit ett ängla barn i dag och sov genom hela träningen. har köpt lite burkar som man lätt kab frysa in smakportioner i, så nu är det brar att koka och frysa!!!Hon hade ca 10 leksaker på bordet men kastde ner alla utom dessa!Smaka måste man.

Första potatisenMen hallå va e det här?Smakar hmmmmSådär...Nä uschProvar igenMycket bättre!Mer tack!!!Gulligaste pike tröjjan!By för i dag!

Behörighets prov!

Avklarades i fredags!!!

Så nu vet jag igen en ny sak jag behöver träna på! Linförighet... Att gå fot med koppel tykte min lilla bruna tjej va helt ologiskt.

Nu blev bebisen sur så jag måste gå, skriver mer sen och sätter in lite bilder!

Jamen vist sörru...

Dagens korning alutade på 484p!!! Jag e sååååå nöjd! Vet egentligen inte vad poängen säger men fröken skötte sig precis som jag vill!!!

Tuffat på sig en aning sen MH:t kan man ju säga, men fortfarande lika villig till sociala grejjer! Att Yoga gick genom hela banan och hoppades på att hon skulle släppas på ett sök eller åt minstånne på ett spår behöver ju ingen veta hihihihi.

Det hela avslutades ju med skott och då tror jag tame fanken att hon till och med hoppades att detta var en ny form av sök, skott sök... Hon stälde sig i koplets längd och var helt berädd på att leta upp skytten! Hon e speciell den där damen. Jag vet ju från innan att hon är totalt skottfast (det hon har visat hittills i alla fall) men den här "nya" reaktionen var ju lite kul.

Jag och Maja skjut tränade här om dagen och då la jag Yoga plats med godis bakom, gick iväg en bit och efter jag skjutit lät jag henne resa sig och plocka godisen, när jag gjort detta ca 3 gånger på rad bestämde sig fröken fräken för att jaha efter skottet får jag utan frikommando ta godiset... Jaha då hade jag lärt henne det. Men vi sköt några gånger till och då väntade jag en bra stund efter skottet med att belöna, gick också tillbaka hela vägen innan hon fick resa sig. Så nu ska jag variera antalet skott, längeden hon får ligga och att skicka henne när jag är på olika ställen(på väg tillbaka, helt tillbaka, gått tillbaka och satt upp henne mm) Men hon har helt klart en possitiv bild av höga smällar! Knalpulver pistolen känns som hon nästan går igång på! Lilla tokan!

Tillbaka till KORNINGEN, hon blev även exteriör beskriven så hon kan som sagt titulera sig korad! 

Både skramlet och "dumpe" var lite läskiga men direkt efter hon blivit rädd och hoppat undan var hon framme och undersökte själv! Som sagt liiiite modigare!

Sos gubben bjöd hon in till social kamp hela tiden, sen när hon var lös ville hon såklart kolla vartifrån hon kommit.

Kälken fick någon form av pendling mellan social kamp hot och göma sig bakom matte! hihi Men hon var aldrig längre bakom mig än kopplets längd.

Det som jag tycker e absolut coolast är hur snabbt de avreagerar, både hon och Fejjan! De liksom direkt konstaterar att jaaaaahaaaa, va det bara lite skrammel, eller jaaaaahaaaaa va det bara en gammal overall.

Sen hade både Yoghurt och Fejjan samma spring... Mindre kul kanske men väldigt lättmotionerat!!!! hahahahahahahha Allting har för och nackdelar!

Nu ska jag slagga! BYBY

Säger det bara en gång till  484!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lilla Skuhurt!

Juste...

Glömde skriva att Elin har lärt sig en ny färdighet! Nu kan hon gripa tag i saker medvetet!!! Ser jätte kul ut för hon måste koncentrera sina små hjärnceller jätte mycket!

Detta resulterade i att lilla fröken haft en natt av sömnlöshet... Men jag ska inte klaga för det är en natt på typ 3 månader!!!!!!

Nu ska vi ut och gå i skogen i dt fantastiska vädret!  

På fredag...

Ska Yoga koras! Hoppas hon håller det tempot hon har nu för då kommer hon få ganska bra poäng kan jag tro!!! Vi va på ztp träning i dag och det ser lovande ut!!!

Såg tyvärr inte Pagos pass men hörde att det hade sett ruskigt bra ut och selma likaså! Där e det nog Maja som har störst problem att hålla sig på fötterna!!! (hihihi)

Elin har babysimmat i dag igen, i dag var hon lite kinkig men har man varit vaken sen kl halv 7 och simningen är vid halv 11 så är man ganska trött då... Nästa gång får hon ta en tuppis innan!

Spårade förra veckan och Yoga spårade jätte bra, men störning hade hon lite svårt för. Det kom en ullkofta gåendes med sin husse (schäfer) och då satte Qarma igång och skälde i bilen, Yoga tykte att det var jätte jobbigt att jag skälde på Qarma. Men efter lite övertalning spårade hon igen.

Har anmält till både appeller och lydnads ettor! Hoppas jag kommer med.

Nu ska jag sova lite! BY BY

RSS 2.0