Kåvepenin

Elin fick ju öroninflammation förra helgen och som vanligt blev vi ordinerade kåvepenin...

Denna medicin är lika svår att få i henne som om jag skulle försöka få henne att äta skit.

Min häxkonstvännina Anna rekomenderade mig att ta kontakt med en Antroposofisk butik i järna som säljer naturläkemedel och eftersom jag vill att detta ska ta slut för Elins skull så gjorde jag det.

Elin skulle ha droppar i öronen och några andra droppar i munnen.

Med ganska stor ångest har jag gett henne detta i stället och varit ganska orolig för att jag håller på och experimenterar med mitt barn men i dag var vi hos läkaren med Linnea och då va Doktor Pia så hilma gullig så hon tittade i Elins öron och det såg så FINT UT!!!! Jag sa inget till henne om att hon imte fått riktig medicin utan frågade bara om det såg ut som amn förväntar sig efter medicineringen är avslutad och det gjorde det!!!

TACK OCH LOV!!!

Så nu får vi se hur lång tid det tar tills hon får tillbaka det. Jag hoppas så klart på aldrig.

Har fått tips om att så fort hon blir minsta lilla snorig så ska hon ha nässpray och så ska man låta henne blåsa ballonger!!!

4660g...

Lillbudda växer så det knakar!!!

55cm lång är hon numera också...

Har klarat första veckan över förväntan med båda barnen hemma.

Elin va ju sjuk i måndags och tisdags, onsdag fick hon vara hemma för att vi skulle vara helt säkra på att hon är frisk och på torsdageen hade dagis sängt.

Nästa vecka kommer hon dock få gå tis, ons, tors!!!

Men som sagt så har det gått över förväntan med båda barnen hemma!!! Hade vell förestält mig det så himla mycket jobbigare så det blev en possitiv överraskning!!!!

Hundträningssuget börjar bli ordentligt stort nu också så nu vill jag att snön försvinner, jag ska försöka att inte klaga på leran då!!!!


RSS 2.0