Sudio råttor!

Eller som Per uttryckte sig KATASTROFER!!! HihiAllan! Eller om man ska vara formel Jean Dark AlladinÅsså värdens bästa Zimburth!!!

Nu ska vi starxt åka, jag till stallet och Elin till mormor.


oljekyld.se

Nästa gång vi fotar tar ja me lite "barn" leksaker! Fast hundgrejjerna gick ju så klart också jätte bra!!!Hon har just kastat bollen och är mycket nöjd med sig självÅlskar närbilder!!!Inte jätte glad men man kan ju inte alltid vara gla!Den här e en av mina favvisar även fast man inte ser hennes ansikte

I morgon ska Allan stor Ballan åka till fotografen!!! Ska bli spännande om dom kommer fixa det! Eller om dom kommer vara som kackerlackor längst väggarna hahaha. Nä det tror jag inte för Zimba har en helt otrolig mentalitet. Han sitter på damsugaren när jag städar... Jag fattade inte först att det va för att den blåser ut varm luft men det måste ju vara det som gör upplevelsen så fantastisk!

Kanske får någon bild senare i veckan från Per!!!

Nu blire ryggläge i soffan för mig!


40 cm typ...

Egentligen är det mer men det blir ju tung så snön har ju packats ihop.

Jag och Annica Naala och Yoggi yo, pulsade fram nu i morse och då kanske ni undara vart Elin var? Jo men vist henne bar jag i ryggan!!! TUNGT!!! Men inte så farligt. Har ju i alla fall konstaterat att det finns en hel del man skulle kunna göra på barnkläder fronten... Barnkläder är inte alla gånger anpassade efter barn...

Hon har fått ett par jätte fina och dyra vinterkängor av mormor, problemet är att hon inte kan ha mer än ett par ganska tunna strumopr i, hur tänkte dom då? Det blir ju aldeles för kallt för en unge som stundvis sitter helt stilla.Vist dojjan e varm i sig men i dag är det ju 12 minus och det har det ju typ varit i ett par dagar.

Jaja, tog på henne tre par sockor i stället och sen en "toffel" utanpå men då kunde hon ju inte stå... Jaja hon sulle ju endå åka rygga men jag ska designa en dojja där man i alla fall kan ha en socka i. Så skulle det behöva vara större öppningar också så man slipper pressa i foten/handen.

Yoga skulle också behöva en bättre overall. Hitintills är det ju Hurrta som sitter bäst men den nya modellen med tjockare fleec är inge bra. Svårt så klart att göra en overall som både sitter bra och är smidig att röra sig i, men liiiite bättre kunde den allt vara.

Ska ladda över lite kort som vi fått av Per igen!!!

Sno lite bilder från Elins 1 års kalas med!Liten Prinsessa!!!

Finaste tårtan! Kunde Camilla ha kommit på ett mer passande motiv!!!Inte bara fantastiskt fin tårta utan smaski som sjutton också!Elin fick dock ta av sig klänningen innan provsmakning!Med tanke på gapets storlek tror jag att tårtan blev mer än godkänd!

(Lisa observera handen... och lillfingret på den andra handen...)

Cool mössa och smarta strumpor från Karin och Per

Senare kom Farmor och Farfar, Patrick och Mia med denna coola grej!

Somnade som en stock efter kalaset och vaknade inte förens kl 8 i morse!!!!


Yoggi yoooooooo

Yoga är inne i sin andra vecka av löp nu, (eller räknar man det som tredje???)och som det verkar nu är hon oförändrad träningsmässigt!!! Jippi säger jag bara!

Kommer ta en liten paus nu under julen men efter jul har jag gjort en ordentlig plan med ordning och redan och nogran planering! Känner mig ganska duktig faktiskt. Kommer antagligen få ändra min plan under resans gång men nu har jag i alla fall en ganska bra vägledning och tids plan i alla fall.

Vi håller på med inkallning med ställande, apportering, rutan ska jag ta tag i igen, och stitt, ligg, stå! Krypet lägger jag på is (hihi) ett tag. Gillar inte att träna den på parketten hemma.

Jag har ju klantat mig ganska duktigt med rutan och absolut inte fått fröken fräken att fatta vad det är jag vill... Hon försår att det har med konerna att göra men det är typ vad jag lyckats förmedla. Får ta mig en ordentlig funderare på det där momentet. Men jag ska följa Majas råd och inte kalla rutan för den förbaskade rutan utan för den fantastiska rutan!!! Måste ju ha rätt instälning!!!

Samma med framåtsändandet, jag måste ha MYCKET tydligare kriterier har jag insett... Bestämma mig för vad det är jag tränar just nu och inte klicka hej vilt för massa annat bara för det e saker jag gillar.

Apporteringen har jag i alla fall en solklar plan för som känns gansk idiotsäker, återkommer om den om några gånger och kanske inte är lika säker då hahaha, blir ju inte alla gånger som jag tänkt i huvudet när jag väl står där i leran. men jag har provat några gånger nu och hitils är jag nöjd med planen.

Spår blire inte mycket av nu när snön e här men det har ju hitills varit Yogas starkaste sida!!! Gullunge, matten säger nä här går spåret, hunden säger nä här, vem tror ni har rätt??? Ja inte va det jag... Ok den gör jag inte om men jag blir lika impad varje gång hon säger här e det medans jag spanar åt sidorna för jag tror hon är fel (jag har då själv gått ut spåret INGA KOMMENTARER PÅ DET) så hittar hon en godis eller apport och jag blir återigen påmind om att jag INTE har koll!!! hahaha

Till något helt annat så fick jag tips om en "ny" medicin inför nyår. Kommer tyvärr inte ihåg va den hette men den är för eller man kanske säger mot fyverkerirädda hundar. Cleo är ju ordentligt berörd så jag ska prova på henne. Qarma har de senaste året inte visat nått så jag har inte bestämt mig ang henne, hon äter redan så mycket mediciner. Zylkene eller nått liknande va det nog den hette. Någon som har erfarenheter???

Aska och Allan är anmälda till sin första utställning! Blir i slutet av januari, ska bli kul att se hur en kattutstälning går till! Tror att man måste vara där hela dagen...

Nä nu ska jag sova!

Peace!

Tyskland

Jag Madde och Maja tog en tripp till Tyskland över helgen. Jag är förvånad över hur snabbt det kändes som det gick med resan.

Jag mamma och pappa åkte ju ner till Ungern med bil varje sommar när jag va liten och då upplevde jag resan genom sverige som mycket mycket längre men det är vell som med allt när man va liten, allt känndes mycket mycket större/längre .

Åska, Maddes stjärnskott till hund ska bli mamma. Hon fick träffa en otroligt snygg och framför allt trevlih hane.

Tack brudar för en supertrevlig resa. Yoga tackar också för att hon fick följa med!

Elin har ju varit på G med gåendet, i går gick hon runt i köket när jag kom dit!!!!
Runt fem steg kan hon ta aldeles själv.

Åska lyckades dra igång Yogas löp!!! Jag trodde hon skulle börjat redan i oktober men som tur va så höll hon sig. Vi åkte ju husbil med två pudelkillar i typ 2 veckor så det hade ju blivit ganska bökigt.

Nu vill Elin göra nått kul så det e bäst att jag lyder!

RSS 2.0