Klickerkurs med Eva B

Nu är klickerhelgen avklarad/avslutad! Så himlans kul men gu va jag e slut i huvudet.

Eftersom Selma var sjuk så har Cleo okså fått hänga med!!! Det vill hon tacka för!!! Hon älskar klicker kurs!

Har antecknat massa men min krobb och min hjärna e helt slut så det får jag dela med mig av senare!

Nästa helg e det spår uppletande!

Kyss

Hugo och gänget!

image204

Hugo!

image205

Qarma Yoga Hugo

image206

Jaga Dobermann!

image208

Bilderna är tagna efter varandra!

image209

Snart vänder leken då e det Yoha som jagar!

image210

Farlig???

image211

Ombytta roller!

image212

Håkan du kanske förstår varför Hugo inte var i samma skick vid återlämnandet?!?!

image213

image214

Tough love!

Datorn vill inte riktigt sammarbeta med mig nu så det blir inga fler bilder för tillfället...

Provar igen i morgon!

Nu fick du(Håkan) i alla fall se lite av hur din hund haft det under semestern!

Härlig helg!

I lördags morse åkte jag till Huddinge och hämtade Maja och Selma,(synd att inte Annica och Naala kunde vara med, men jobbar man så jobbar man) sen bar det av till södertälje bk.

Inte en kotte på klubben när vi kom dit så vi passade på att låta galningarna röjja av sig på planen! Nu kanske en del av er kommer tänka VILKA PUCKON låta hundarna leka på lydnadsplanen... Men, ja va ska jag säga. Kan ju inte riktigt se det som ett problem. Tycker att hundarna ska kunna klara av att lyssna även på en plats där de är "vana" att få leka, man kan säga att jag gör allt överallt! Om ni förstår vad jag menar.

Fick några riktigt bra tips av Madde ang fotpossitionen (Tack) som jag redan har övat på! Ser redan lite resutat! Genibarnet! Ibalnd blir jag så stolt  över hur fort hon fattar vissa saker. Två tre repetiotioner som blir rätt så har hon hajjat va det handlar om!!! Snacka om att räningen går bättre med bra planering!

I dag vaknade jag kl 10 utan att en enda hund sagt ett ljud! Tack för det! Vi är som vanligt hindvakt, denna gången är det Hugo som bor här. Hugo är en "amstaff" eller något liknande. Han är köpt på blocket som en Engelsk staff men det är han deffenitivt inte.  Han gilar Yoga jätte mycket, så mycket att han skulle vilja bli far till hennes barn :-) Vet inte om jag tycker att det är lika kul, och inte Yoga heller hon vill bara leka. Qarma vågar han inte ens försöka med, och hon har ändå varit på sitt bästa humör, så duktig när Hugo surar mot Qarma så bara blir hon jätte lugn och går därifrån!!! Tror att den här kastreringen varit bra för henne på alla sätt!

Har ju börjat min nya träning med henne också! Som går ut på att enbart ha kul och sluta innan hon tycker att jag e trist. Men som det e just nu så verkar hon aldrig tröttna. Hoppas att detta håller i sig! Om hon håller sig såhär pigg och lättmotiverad så bire inga problem för mig att hitta motivationen för mig själv att träna!!!

I dag var jag bjuden på brunch hemma hos Lisa(tack så mycket super gott och mysigt) det måste bli en tradition! Fasen det finns så många mysfaktor grejjer man kan göra som kräver så lite men är så mycket värda(asså inte för att inte Lisa hade ansträngt sig för det va det minsta man kan säga att hon gjort) Men tex en mysig höstpromenad med lite käk efteråt tex, eller bara att träffas och kasta ihop lite mums och massa skitsnack! eller egentligen vad som hälst bara man e med vänner! Kyss på er!

Nu ska jag kolla klart på filmen!

Som vanligt glömde jag kameran i lördags, vet inte vad jag håller på med! Får snart avsäga mig smeknamnet fanny/papparatzi.

Y & Q

image197

Fullt ös!

image199

Mysmångo!


image198

Innan fullt ös e man medvetslös!

image200

Man måste gosa lite mellen brottningsronderna.

image201

Såhär har vi det på jobbet!!!

image202

Två luunisar!

image203

Vindögd?

I morgon ska jag och Maja till södertälje bk och träffa Madde och kanske några fler, ska bli kul att träffa dobermann gillande folk!!! Nä jag e inte bitter!!!!

Träning träning träning är vad som gäller nu!

Kanske kommer lite träningsbilder i morgon!


En till Qarma bild


image196

Ida ska fixa med en bid där hon inte är uppstäld på gräs!

So long!

Katastrof helg.

Ja vet inte om jag har varken orkar eller lust att dra den historien igen, men jag rekomenderar INGEN att åka och träna där jag varit.

Här kommer lite roligare saker i stället, Ida har fixat med en Qama bild. Fin tycker jag!

image195

                                                                                       Lilla rottweiler bus!


Falcon & Yoga!

image183

image184

image185

image186

Yoga bästa valp!

I går va vi på utställning, Yoga blev bästa valp med HP!!! Sen behöver jag kanske inte tillägga att det bara var en till Dobermann i hennes klass och hon har lite problem med dommaren så jag tror inte att hon kunde riktigt bedömmas.

I lördags var jag och Karin på zoorfmässan! Kul att se alla våra säljare fulla!!! Hehe!

Bilder och mer uppdateringar kommer!

Baj!

Juste ville tipsa om kloka ord.

www.hundkonsulten.se kolla hennes blogg, skriver mycket om vardagslydnad osv kloka ord tycker jag!!!

RSS 2.0