Hemma

Kom hem i går efter tre intensiva men mycket roliga dagar i Ungern!

Elin sov som en liten gris på planet hem!!! Hon va helt slut efter att träffat så mycket "nya" människor och lekt med alla sina kusiner!!!

Jag har knapt sett röken av henne under dessa dagar då Orsis pojkar lekt med henne hela tiden!

Vi han göra en hel del och träffa nästan alla (dom viktigaste i alla fall) under denna resa.

Jag ska försöka lägga upp film från helgen då jag bara filmade och inte fotade nått.

Hej svej!

Nytt försök!

Skrev ett inlägg för några dagar sen men det försvan och jag blev då citron så jag sket i att skriva om.

Vi har katt(astrpf) kaos här hemma........................

Allan har fått åka iväg till sin uppfödare för han höll på att kissa ner hela vårat hus, så nu har jag sanerat i flera dagar(veckor) och vet ni vad älskilngs Aska bestämmer sig för då???JOAtt börja löpa och då måste man tydligen kissmarkera....................
Asså allvarligt.........................Just i denna sekund känner jag så här:


JAGSKULLEKUNNASTRYPADOM

Eller inte men tålamodet är verkligen prövat.

Hemmet är i alla fall väldigt rent förutom där det är nymarkerat... Så om man gör en genomsnittlig mätning e det säkert normalrent! HAhahaha. Jag skurade köksgolvet 3 gånger, 3GÅNGER. Trodde i går att soffan va nerkssad igen och höll på att få ett ordentligt psykiskt sammanbrott men så insåg jag att Qarma lagt sin blöta tennisboll i soffan som sedan rullat bort. Att jag insåg det efter att jag klätt av halva soffan behöver jag ju inte avslöja.

Ok till nått roligt i stället. Vi har varit på visning och är kära, synd bara att vi skulle behöva bli liiite rikare bara men man vet aldrig, mirakel kan ske!

Nu ska jag njuta av en stund i soffan, känns som jag stått upp hela dagen, jobbigt att va på jobbet haha

Riksten


 


Qarma höll på och terroriserade Falcon under hela promenaden, tur att han är extremt snäll och med ett låååångt tålamod...

En secund utan Falcon.Cleo älskade Falcons groda! Hon va helt galen. Som jag skrev i inlägget innan så va hon väldigt trött på kvällen sen.Gulligaste Zimba får avsluta detta inlägg!

Nyårs

I går va det dagen d. Alltid e jag lite nervös för hur det ska gå med alla djuren men i år va det ovanligt lugnt här i Gladö!!! Bad våra grannar att skjuta låååångt från vårat hus.

Cleo fick en dubbel dos Zylkene och jag tycker att det fungerade jätte bra, hon är ju inte jätte rädd, men förra året satt hon i mitt knä och skakade i år låg hon och vilade! Stor skilnad. Jag kommer köra det på henne för jag tycker det känns bra att hon inte blir "drogad" utan bara får den där super milda medicinen!

Yoga låg och stensov så det känns ju jätte skönt, vet inte varför jag ens e orolig med tanke på att hon hitils aldri visat minsta lilla att vara berörd av skott eller mällare men jag skulle inte heller vilja utmana ödet liksom.

Qarma va också lugn men hon kan ju som värst gå in och lägga sig i sitt rum så jag vet inte om man egentligen kan räkna henne som rädd.

Nu ska här städas! BY BY

RSS 2.0