Bra och dålig vecka!

Vi har varit på massa roliga äventyr och Elin älskar det! Vi har hängt med Camilla och varit och hälsat på hos Erica, Elliot och Henrik, hälsat på hos Susanne och Tobbe och haft fin fint besök av Nora Julia och Jennie!

Man ka säga såhär: aktiverad unge = lycklig unge!!!

Vilken skilnad det är att ha med henne på "mina" aktiviteter ijämförelse med att göra "Elin" aktiviteter!!! Kan säga att hon uppskattar det sistnämnada bäst ;-)Bad i Kavrnsjön!Elin i baddräckt från Panos Emporio ;-)

Elin spanar när jag sparkar med benen!Det av ju superkul! Inge kul dock att få vatten i ögonen!Plask plask!Morfar va med!!!Mormor va med!

Gullisgullisgullisunge!

Hon kunde gå i själv! Ville så klart i lite fortare än va hon fixade utan att hålla i handen!Vattnet va smaskigt också!Garvare! Det va extra kul att jag hoppade upp och ner!Även kast med liten tjej va kul! Fats just på denna bild ser det ut som att hon blir plågad eller nått.

Pappagrisen!

Lite bilderElin käkar smaksiga bullar och färsk mjölk på kosläppet i våras! Mamma ( min mamma asså) va ytterst besviken på korna som knapt va busiga alls...Kan hon ha fått span på en kossa måntro?

Vi träffade Kate med familj!!! Jätte kul att träffa en gammal hundägare, tråkigt nog finns inte Morris kvar. Han och Stella va ju liksom IN LÖV!Kate med tre ungar och en i magen! Tror att en fattas på bilden också!Yin!Hon har fått en egen cykelhjälm och vi har cycklat upp till stallet! Men Elin ville ha närmare kontakt med hästara så det va bäst att skynda sig hem i stället!Badat i sin helloKitty pool, va roligt de första gångerna men nu är det nog sjön som gäller!
Badrock alla Hello Kitty så klart!Plask plask!

Toffsar och hårspänne!!!Vera bodde här i tio dagar i midsommras, hon gillade inte riktigt utbudet av hundsängar... Cleos va mjukast och skönast så den låg hon i...


RSS 2.0