Mer bilder!Gillar denna bilden jätte mycket! Någon som e bra på photoshop kanske kan sudda ut gubbarna i bakrunden???Det e roligt att plaska!

Flyter nästan helt själv!Puss pappa!!!Kim tog bild på oss i smyg!Helt klart en av mina favvo bilder! Ev ett kanvas exemplar!


Man måste hålla i busungen annars rymmer hon ;-)Någon har kastat in handduken


Äntligen tog jag mig tid...

att tömma kameran!
Lyckligare kan ingen vara!

Jean Dark AskungenJean Dark Alladin

Zimba är sååååååååååååååå lycklig! Har knappt sett röken av honom sen syskonen kom.

Duon var väldigt blyg de första dagarna men INTE längre!!!! Lilltjejen "Aska" har älskat Zimba sen första stund men lite skraj för hundar och oss tvåbenta, "Allan" har varit framme från början men nu e han sitt rätta jag! Han far runt som en liten skållad råtta och sprang precis över mig helt obekymrad över att jag satt i vägen.

Har tagit massa bilder men kameran är jätte full (450 bilder) så jag orkar inte ladda nu! Ska försöka få lite action bilder när de leker!

Nu e det natt för oss! By By!

1 pappilutt balancerade...

... 6 papilutter balancerade på en liten liten silvertråååååd, det tykte de va så intressant så de gick hem till oss...

Nä det va inte så sången slutade.

Vi är hundvakt till Peter och Annakarins papillon maffia. 5 st.

Vi har ju själva en grand maffios a.k.a Cleurth.

Hoppas för deras skull att de INTE tänker skälla i natt som de gör nu varje gång de hör en fluga fisa utanför fönstret...

Då kankse jag inte kommer kunna lämna tillbaka 5 st... hihihihihihih skojja bara!

Men vilken skilnad det är på att ha en flock sådär, säger en bu så blir det direkt en höna av en fjäder och hela flockan intar stridsberedskap grad 10 på en skala 1-5.

Yoga e också svartlistad för hennes nya grej e att sitta på köksstolarna och titta ut. När det kommer nått som hon inte gillar säger hon BUFF ett ganska diskret men endå helt plötsligt BUFF. Jag håller ju på att hoppa av stolen av skräck.

Nä nu ska jag återgå till att läsa jobbansökningar BLÄ VA TRIST

Du extremt hundkunniga mellan 18-22 år MED KÖRKORT och STOR hundvana dvs antingen tävlar i högre klasser med egen hund eller tidigare jobbat på hunddagis hör av dig snarast till dogstore@hotmail.com

Sök inte om du inte uppfyller våra krav!

Hej svej!


RSS 2.0