"Semester"

Ja Kim har det nu i två veckor!!!

Jag har ju inbillat mig att vi ska hinna SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket....

Det har redan gått 3 dagar och vist har vi gjort endel men inte ens hälften av det jag förestält mig...

Nu har vi gjort en plan för veckan i alla fall så nu hoppas jag Yogas löp passar in i våra planer annars styr jag om lite. Som det ser ut nu misstänker jag att det blir parning i veckan, typ tisdag onsdag kanske. Det skulle passa super också! Men som sagt det e ju bara att anpassa våra planer efter henne!

Ska bli så spännande med valpar! Hoppas hoppas hoppas att allt går bra bara!!!!!!!!! Ni kan ju bara tänka er mig hos vet i en krissituation... Kan ju hända att jag sliter skalpellen ur handen på veterinären och snittar själv hahaha. Gör dom inte som vi säger så blir det inte kul. hahahahaha Hemsk kund. Sist jag va inne med Yin ( på södra) så fick vi ju pejja typ 4000 för ingenting......... Tur att man har försäkring....

Har bestämt att jag inte ska sressa mig över Yin fram till Yoga åker och ska föda för just nu gör jag det lite. Har ju typ inte gjort ett skit med henne... Jo vist har vi gått kurs men meningen med kurs e ju att man ska träna mellan tillfällena... Det har vi inte gjort. Inte ens vardagslydnad har vi lagt in. Men men, hone  ju inte lastgammal direkt heller!

Nu ska vi ut i det fin fina vädret!

Ipo träningen i helgen!!!

Jag kan helt ärligt säga att jag flera gånger funderat på att lägga ner IPO täningen då jag inte tyckt att det varit våran starkaste gren och då det är mycket svårt att få till träningar mm så tänkte jag koncentrera mig på sånt som legat Yoga och mig mer naturligt.

Men då vi ändå har tyckt att det är otroligt kul har vi fortsatt och på senare tid har jag kännt att fröken vuxit och att jag kunnat se en eventuell tävlingskariär även inom ipot!!!

Yoga är ju en ganska mjuk tjej och lite för kännslig på framförallt mitt humör men detta har blivit en väldigt bra kombination med ipot som jag tycker har tuffat till henne ordentligt men endå är hon otroligt lyhörd på mig!!! Det är nästan så jag skulle kunna busa till et lite när hon "vågar" tjuva bara för att ge henne ännu lite mer skinn på näsan.

Nu får ni inte tro att jag tycker Yoga e en mes!!!!! För det e hon verkligen INTE!!!

Yoga är på sitt sätt den absolut mest orädda hunde jag haft. Inga underlag, inga ljud, ingentig egentligen skrämmer henne vilket är jäkligt skönt. Hon kan trilla och halft slåihjäl sig utan att för den sakens skull bli rädd!!!

Åter till Ipo träningen. I helgen fick vi börja sakta men säkert lägga in lite lydnad i skyddet!!!!!!! Så kul så kul!!! Först ville fröken fuska lite men sista passet kändes så himla BRA!!! Jag kör med köttbulle hahahahahaha Hoppas inte Tommy läser här hahaha

Men va fasen funkar det så funkar det. Med tanke på vilka otroliga "externbelöningar" (bita i ärmen) hon får så kommer jag inte behöba köttbullar särskilt länge. Första passet bev fröken lite frustrerad och funderad en liten secund på om hon skulle bita mig i benet så jag inte kunde stoppa henne från att sticka på figuranten men när hon insett att det bara va en liiiiten kort stund hon behövde hänga med mig så gick det bättre ;-)

Jaja, hon löper ju nu och ska paras men efter valpar och allt så kommer jag absolut satsa på en IPO 1!!! Så till våren kanske det blir dax! Misstänker att det blir tight att hinna under hösten och jag vet ju inte ens hur lång tid efter valpar man får tävla. Vi ska i alla fall slipa lydnaden och spåret nu under sommar och höst. Apport markeringarna i spåret tror jag kommer gå snabbare än förväntat!!! Jag har en plan i alla fall vilket är ett ganska stort steg haha!

Elin har haft dubbelsidig öroninflamation... INTE KUL

Hon har haft riktigt ont och får äta medicin som smakar riktigt äckligt. Men nu är hon mycket bättre och i dag har hon till och med fått i sig 3/4 vällingtill frukost och lite mer än en halv pankaka till lunch!!!!! Kan säga att det är den största portionen hon fått i sig på en vecka!!!!!!

Jag blev så klart också sjuk med feber och massa snor men nu börjar jag också orka lite mer. Mamma blev också sjuk stackarn, tror nästan hon blev sjukas... Dom e giftiga dom där bebisbakterierna......

Yin mår bra vilket känns jätte skönt! Hennes öron är tejpade till alla er som tjatat!!!!!! Hon kommer inte bli ful hund!!!

Naala leker hela dagarna som vanligt och solar så fort hon får chansen!

Cleo då? Jo hon bjebbar som vanligt! Har faktiskt inte haft med henne så mycket under helgen och det har varit så tyst och skönt så!!! hehe

Vi är hundvakt åt Corsofröken Vera och det går super. Yoga tröttar ut henne så det enda hon gör är leker äter och sover!!! Skön hund att passa då!!! Stackarn hon e nog inte van vid dobbistempo! I går snarkade hon så högt så jag blev orolig att hon skulle suga i sig nåt från långt håll, ni vet som de gör i teknade filmer hihi


Vilket härligt väder

Jag tycker det e skönt med lite svalare väder och jag ser ju hur vår tomt bara suger i sig var enda droppe vatten som kommer från skyn.

Hundarna njuter också! Sola lite på förmiddagen sen tokröj när det blir svalt av regnet. Yin är fortfarade komenderad vila så där blir det inget tokröj men jag har i alla fall kommit igång och tränar lite grunder med henne. På tiden skulle man kanske kuna tycka ;-)

Zimbalän vill inget annat än att gå ut.......................... Fånge eller familjemedlem???
Jag vågar verkligen inte släppa ut honom, han kommer inte fixa det.

Cleo den lilla grisen lever livets lyckliga dagar och snor mat från Elin dagarna i ända. Men hon håller vikten så jag bryr mig inte så mycket om det!

Vi har köpit en åkgräsklippare så nu klipper Kim gräset hela tiden ;-) det tar inte ens 1 timme!!! Me like!
Får skaffa en snöslunga till den till vintern! Hur skönta att slippa skotta! Räcker med typ 30 kvm altan som måste skottas för hand.

Vi har fått smultron, lavendel och några andra blommor som jag inte vet vad dom heter i pressent så nu blir det till att plantera!!!

BYBY


Uppsving!

Kan det vara för att jag vet att Kim kommer hem i morgon och kommer vara ledig i några dagar!!!!!!

Ska bli sjukt nice!!!!

Så nu hoppas jag på bra väder i helgen och nästa vecka!

Hundarna mår prima i detta fantastiska väder och Elin mår också super!!!

Zimba gör allt han kan för att övertala mig att få gå ut men jag v¨ågar inte, han är alldeles för naiv och godtrogen, han fattar inte det där med revir och slagsmål. Han älskar alla och jag tror faktiskt inte han skulle fatta det där med bilar heller... Han hoppar ju upp i famnen på okända (kan bli lite kanskigt ibland ;-)) Nä han e helt enkelt en katt full av kärlek och jag måste få körla honom lite!!!

Aska löper igen! Men vi ska vänta till i höst med kattungarna och det e inte mig emot då jag har en galen valp här nu och man vill ju gärna att kattungarna får röjja runt lite utan att ha en galen valp i haserna!

I morgon ska vi åka och hjälpa till lite på jobbet för Jennifers syrra ska ta studenten. Tänk när Elin blir så gammal...... Men med tanke på att hon är 1 och ett halft redan så är vell det typ i morrn!

Nä nu ska vi gå ut! BYBY

RSS 2.0