Blä blä blä...

Ge mig possitiv energi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur neggo e man inte om man till och med blir irriterad av att tänka på vissa saker???

Nu ska jag gå ut och kamma till mig.

Tror jag kanske har för höga krav och förväntningar på min omgivning.


Ville bara tipsa om...

En supersida för alla som vill komma i form både fysiskt och psykiskt!

www.theprice.se

Gå in och kolla runt, ring sedan Marita och förändra ditt liv!!!!!!!!!


Ibland asså...

Känner mig ganska neggo just nu...

Jaja...

Skulle äntligen få några timmar i dag som jag kunde ängna helt åt hundarna men det gick som vanligt åt pipan...

Sjuk personal på jobbet...

Ibland (ganska ofta just nu) känner jag verkligen att det INTE är kul att vara egen och beroende av personal.

Meningen är ju att jag ska vara hemma och vara mammaledig men allt för ofta måste jag hoppa in på jobbet.

Det är ju självklart att jag åker dit och "hjälper till" när det behövs men just nu stressar jag mig mer över företaget än va jag tycker det är värt för den friheten det också ger mig.

På sett och vis längtar jag tills Elin ska börja på dagis nu så jag kan få fokusera lite på jobbet och inte känna att jag gör både och halvdant.

Att ha med Elin på jobbet är lite av Fanny tortyr. Hon vill bara göra sånna saker som hon inte ska och hon är för liten för att muta men för stor för att muta om ni fattar vad jag menar...

Ja ja nog klagat och gnält.

Allan har flyttat och det har gått över förväntan!!!

Han har INTE pissat hör och häpna!!!

Han heter numera Ramses och han och hans nya matte verkar trivas fin fint!!!

Sååååååååå Jääääääääklaaaaaaa sköööööööööönt!!!

Yin har inga besvär av tån men vi ska röntga den på måndag då har det gått 4 veckor.

Qarma mår också jätte bra hos sin nya familj!!!

Nu hoppas jag att inget mer djur behöver flytta och att vi kan få ha harmoni här hemma...

Kim jobbar 10-14 timmar om dagen ...

Det är inte kul för någon av oss men nu ska det bara vara en vecka kvar av lagerrensning sen en vecka i Falsterbo och sen om han inte får normala arbetstider så säger jag upp mig...

Hoppas på att kunna åka på kurs på söndag i alla fall!!!

Nu tar jag fredag. 

Allsingen

Allan har fått flytta! Har provat flera gånger att låta honom och Zimba träffas och i dag så fick jag nog. Han nosade inte ens på honom utan bara kastade sig över honom och va inte snäll...

Jaja, nu bor han i alla fall hemma hos Jennifer och jag håller tummarna hårt hårt hårt att han inte pissar!!!

Yin ska till vet denna vecka och röntga sin brutna tå så jag håller tummarna där med!!!

Yoga mår prima balerina och Naala med!!! Dom leker och busar hela dagarna och ÄLSKAR solen. I går så packade vi ur hela min bil för att köra sopor och när vi kom hem lämnade vi bilen öppen. Då lekte hundarna hoppa in och ur bilen leken. Naala låg och vilade sig där inne i någon timme också, kan tänka mig att det va svalt och skönt där!!!

Just nu vill jag bara få till det med hundträningen men det går inte som jag vill. Kim jobbar 10-12 timmars pass och jag har redan övertraserat mitt barnvakts konto(asså utnytjningsgraden av min päron) .

Nu ska Kim i alla fall jobba två veckor i Länna sedan 1 vecka i Falsterbo igen sen kanske kanske kanske det lugnar ner sig lite!!! Hoppet är vell det sista som lämnar människan har jag hört!!!

Tillbaka till Allan så vill jag verkligen att det ska fungera. Man kan INTE ha en katt som kissar inne. Inte en som spöar på Zimba heller men det går ju att lösa kisseriet är svårare. Det ska tydligen finnas nått piller också som man kan ge dom så om det inte skulle funka så får vi vell pröva det! Har haft så fet ångest över att han bot inne på toalätten, han har ju varit i "hundrummet" på dagarna när hundarna varit ute men endå. Ingen social kontakt typ förutom när man gått på toalätten. Vist jag har varit där inne lite extra varje dag men det räcker lixom inte för värdens keligaste (och snyggaste ;-)) oriental! Har drömt massa stress drömmar om att syret tagit slut inne hos honom och att rummet sakta sakta krymper och om jag inte släpper ut honom så kommer han mosas... REna stressdrömmar med andra ord...Jag hoppas på en stressdröm fri natt i natt!! Kommer dock antagligen drömma att han pissat ner hela Jennifers lägenhet eller nåttt...

Nu ska ja glutta på tv! By by!

Juste hade ett bakslag med Elins läggning i kväll... 20 min... jaja bättre än 40!!! hahaha va possitiv jag försöker vara då!

Bilder från Bela (min pappas bror)Någon behövde klippa luggen! Nästa gång ska vi åka till Caras matte!!!Dom hade en bauta stor Nalle Puh!Elin brottar ner Danni som e Belas son!Ville dela med sig av sin dricka...Vi fick super smaskigt fika!!!

Nu ska jag gå och krama kudden !

What to do?

Känns som jag inte hinner göra nått "eget" utan Elin och endå känns det som att jag lämnar bort henne hela tiden....

I helgen har jag jobbat och man blir ju trött på ett helt annat sätt än att gå hemma! Jag somnade ovaggad i går kan jag lova!!! Men det är en skön trötthet som jag inte får av att vara hemma med Elin, då är jag mest psykiskt slut!

Ska försöka komma igång med hundträningen i alla fall. Får vell helt enket ha Elin med mig även fast det inte direkt bilr någon bra träning för mig då...

Nu ska vi laga middag.

Alla sover!!!

Älskar stunden mitt på dan när alla (utom jag) sover!!!!!!!!

Vilar kropp och själ en stund!

Snacka om att man uppskattar saker som att det inte är något/någon att hålla koll på i en timme eller två!!!

Yin sover i soffan brevid mig och Elin ligger ute i vagnen, resten av hundarna är i sitt rum och trynar. Naala ligger på "sin" plats i soffan och Yoga och Malte har plågat varandra för att båda vill ligga i den andra änden av soffan. Malte ligger dock där endast därför att Yoga inte ska kunna ligga där för han tycker att det blir för varmt efter två minuter!!! Knäppis!

I går gick Yoga sitt första IPO spår för i år och vi ska fortsätta att Ipo spåra nu under våren så får vi se hur det utvecklas men jag tror att det kan vara hennes grej, hon har det ganska naturligt att vara extremt nogran. Så själva tekniken har hon i sig nu ska "spår konditionen" ökas på. Så ska jag lära in liggande markeringar på apporterna.

Yins tå läker bra hoppas jag, nu haltar hon knapt och vil helst om jag skulle låta henne röja omkring. Det är sjuuuuukt svårt att hålla en 10 veckors valp stilla... Men vi anstränger oss. Hon sitter inte i bur men hon får inte hänga med de andra hundarna när det e stojjigt. På kvällarna när alla ligger här i soffan med oss då får hon självklart också vara med.

I går passade jag också va på aktivera Naalur lite. Vi övade lite fot och lekte lite. Hon är verkligen en turbo råtta och jag måste gnälla lite på Annica som inte tränar mer, hon skulle vara en fantastisk tävlingshund!!! Men men hon lever ju ett mycket lyckligt och aktiv hundliv och det är ju faktiskt mycket viktigare!!!

Nu borde Elin vakna snart och då ska vi åka in till jobbet och hämta hem lite av det nya färskfodret som vu får in Vom og hundemat!!! Ett superfoder som är ungefär som barf fast med vitaminer och mineraler tillsatta så man inte behöver hålla på själv!!! Finns i olika varianter också bla ett med lax i!!!!! Jag tror verkligen på detta foder och hoppas att det ska fungera mycket bra för många av våra kunder!!!!!


RSS 2.0