Nedrans...

I morse gick ag och Yoga upp i ottan för att åka till Mälarö bk. Vi skulle tävla och min plan var att ta hem det sista första priset så Yoghurtski skulle kunna få heta LP1.

Går upp i tid och inser att ala hennes papper är i Kims bil...

Försöker sätt på datorn för att få fram numret till tävlingen så jag kan ringa och fråga om vi får vara med i alla fall, men den var stendöd...

Kommer på att Ida skrev ut papper för att få fram vägbeskrivningen och jag hade för mig att det fanns ett nummer där. Springer ut till bilen för att hämta och YES numret finns där.

Jag ringer och tala med en ätte trevlig kvinna som säger att det är ok endå!!! Plus att ag säger att jag kommer bli sen eftersom jag sprungit runt i 30 min för att leta olika papper... (vägra kolla det kvällen innan = nackskott)

Går in kollar igen så hunen inte börjat löpa men det va lungt!!!

Matar hundarna och släpper ut de medans ag fixar iordning mig själv och allt annat.

Sätter mig i bilen och kör som en tok, kollar på klockan och får chok. Den är ju bara kvart över 7, herre guuuuuuuuu. Snacka om att ag stressade i onödan... Ja ja några djupa andetag och stressen är i alla fall borta.

Väl framme rastar jag Yoga och sen går vi in och anmäler oss, sätter oss i klubbstugen och vilar de sista minuterna innan det e dax för samling.

De flästa har samlats och tävlingen ska precis starta när en kvinna(kärring) utbrister i falsett

- DIN HUND LÖPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä det gör hon inte svarar ag lite halv irriterat då hon lite onödigt skrek ut att min hund löper.

- JO DET GÖR HON VIST, JAG SÅG ATT DET DROPPADE FRÅN HENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag tittar dit hon pekar och mycket riktigt, två droppar blod på golvet. JÄVLA SKIT tänker jag.

Tar ut Yoga i bilen och känner bara att jag vill strypa kvinnan, kan slå vad om att hon har en hane. Säkert en översexuell retriver eller liknand.... Går in i stugan igen för att torka bort blodet och säga till att vi inte kan vara med. Men det hade ju självklart inte behövts för det hade ju hört när hon började skrika... Blodet hade någon hjälpsa torkat bort fast jag torkade lite till bara för synd skull. Ingen ska tro att jag bara hade struntat i att ta reda efter in hund.

Supertråkigt att vi inte kunde vara med på tävlingen en est av allt, vilken jäkla människa. Jag hatar att känna ig oskyldigt anklagad vilket jag verkligen gjorde. Kunde hon inte sagt till mig lite diskret, ganska jobbigt att ha hela klubben ögon på mig...

Ja ja, så kommer i alla fall inte jag göra om jag skulle se att någons hund löper det e en sak som är säker.

För övrigt så går träningen riktigt bra! Vi är motiverade och ganska samspelta. Inne i en bra period helt enkelt! Hoppas hon inte blir lika påverkad av löpet denna gången som sist men det löser sig!

Vi missar tyvärr apellen nästa helg men men det är ju tur för någon annan som får vara med i stället.

Nu ska vi sura vidare! Bajs bajs!

RSS 2.0