Nyare kärleksbilder!Söt Elliot!Sängkammarblicken hahahahahahahaha, Elliot se upp hon övar sig!Ehhh, ja så kan man också se ut!!! Gullis!Sötunge!Gullisar!!!Zimba och Yoga sover ofta ihop!Bus på G!Mr blue eyes!Nisse åker på en släng av kärleks sleven!


Lite kärleksbilder!Elliot försöker titta tv Elin vill hångla!Hon anfaller!!!Hand trodde han skulle klara sig...

Extra busig unge!Attack!Ser ni paniken i Elliots ögon...Efter lite övertalning gick han med på lite hångel!!!

Asså denna vinter!

Ja det är jätte fint med massa snö men nu e jag trött på det.

Barnvagnen är för gatdäm TUNG!!!

Hundarna e sura på mig för jag e sjuk hela tiden (eller Elin) så dom tycker att dom för aldeles för lite stimulans. Hästen är sur på mig för han tycker att jag aldrig är där och Elin undrar om värden består av våra kvadrat som vi har här hemma för man kommer ju inte iväg någon stans i detta väder och sjukdoms tillstånd...

Funderar till och med på att skaffa löpband så man vid sånna här tillfällen åt minstånne kan få ut lite energi ur speedot här hemma. Asså en två tre dagar är inga problem för henne att slappa men fu handlar det ju typ om veckor/månader som hennes träning/ motion legat på is hahaha. Måste säga att jag endå e impad av hur bra hon sköter sig! Gullunge! (jag pratar om hunden för er som inte förstod det ;-)) Hon kunde ju börjat med massa konstigheter och det har hon inte, det som jag ser är att om det är något kul på G så kan hon knappt hålla sig i skinnet så jag kommer få räkna med ganska mycket ljud nu när jag "sätter igång" henne. Men jag får börja med mycket action grejjer så hon får blåsa ur sig så kommer det där lösa sig fortare än kvickt!!!

Aska e ju prarad med en exeptionellt trevlig och snygg hane och jag tror hon e gravve!!!!!!!!!!!!!!!
Aska e ju lite av den blygare sorten men det va inte mannen i hennes liv!!! Vilken otroligt trevlig katt, nästan lika gullig som Zimba!!!Ni som känner honom förstår vad jag menar!!!

Ska försöka fota Askhurt innan hon blir för tjockis så man kan se hur hon ser ut men jag tycker redan att man ser en liiiiten bulle i hennes ugn!!! :-)

Allan är för övrigt fortfarande hon Jeanett på "jobb" han är typ på sin tredje nu!!!

Nu måste jag underhålla tjattermajan!

Följ mig!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/385693/qarmacleoyoga?claim=ty7x7vr48wt">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ni vet väl att bloglovin´är bästa sättet för att hålla reda på era favvobloggar och när de uppdateras. Tex MIN, hehehe..


KLICKA HÄR
Daleos Qarma!Jaha då gick det inte att lägga upp fler bilder...

Det e i alla fall Per som varit i farten och fotat meckar Qarma!

Ibland...

Önskar jag att man bara kunde skaka av sig saker och ting presis som om det vore lite sand bara. Tömma gruset ur skorna liksom.

Den senaste tiden har jag känt mig besviken aldeles för ofta och inte riktigt heller kunna släppa det. Det ligger och gnager och vid dessa tillfällen har ännu äldre (trista)händelser en tendens att gro.

Varför är det så? Hur kommer det sig att en obehaglig kännsla gör att hela ens " försvar" försvagas? Så konstigt det där.

Men det är vell kanske därför man säger att "ondska föder ondska" (asså i detta fall handlar det dock inte om ondska men ni fattar va ja menar! Som när man e inne i en "flyt" period, då kan nästan vad som helst hända utan att det rör en i ryggen.

Aja, klarklagat!

Elin stackarn har feber och e jätte förkyld.

Kim kommer vara i skåne denna veckan = trist.

Yogi e skendräktig och jätte hungrig men jätte pigg!!!

Cleo stackarn har fått en riktigt ordentlig urinvägsinfektion med blod i urinet. Men hon får både vetrimoxin och rimadyl så hon är redan bättre. Plus att jag ger henne tranbärsjuice!

Nina vår veterinär rekomenderade att man kunde ge tranbärsjuice så nu ger jag faktiskt en skvätt till alla hundarna. Katterna har nog också fått lite för jag har hält det i deras vatten!!!(asså hundarnas men katterna dricker också där)

Qarma e hos Karin nu och vi börjar sakna henne men jag misstänker att vi får tillbaka henne sanart!

Allan är fortfarande på "jobb".

Aska vet jag inte änu om hon e dräktig men jag hoppas!

Zimba e gulligast som vanligt!

Cilla och Nisse vill ha vår nu. Cilla e så fruktansvärt uttråkad så hon leker med leksaksråttor här inne... Cilla e asså 8-9 år...

Nu vill jag komma in i en possitiv cirkel! Så jag går och sover och hoppas på att vakna i en hahahahaha!

Ändrat datum för veterinären!

Nina kommer nu på fredag och nästa gång efter det är den 26/2!

Ring för tidsbokning 08-6444200

www.dogstore.se

Veterinär på Dogstore!!!!!!!!!!!!!!!!

From nu kommer Nina vara hos oss kontinuerligt!!!

Nästa datum är på fredag och sen kommer hon den 19:de igen!!!

Så ring för tidsbokning 08-6444200.

Dogstore AB

Ringvägen 157


RSS 2.0