Lycka!

Vissa dagar går alltidng bara så mycket lätare än andra. Men det är vell också därför man uppskattar de där "smidiga" dagarna.
 
Igår var det ensåndär dag. Kom til jobbet och käkade frukost, God smörgås med latte från Cafet. Dammade i butiken och gjorde en ny då den gamla tappat in effekt. Mit trim ringde och avbokde vilket ipfsig fick mig att tappa lite fart. Lunch återigen från cafet!!! Smaskigt! Körde två hemkörningar sen åkte vi och hämtade en skinsoffa.

När vi kom tillbaka så var miljö och hälsa på en "oförberedd" kontroll. Det var nya tjejer som kom, Mycket revligare än de gamla... Vi fick bra betyg på dagis och behöver bara fixa till lite smådetaljer!!!

Mötte Maja,dock en timme sen eftersom jag inte kunde dra efter soffhämtningen. Vi styrde kosan mot nya träningsmarker och denna gången bev det värmdö. Vi fick massa gratis skott träning och jag avslutade mitt pass med två perfekta budföringar. (gjorde precis som du sa Madde!!! ) Så träningn kändes super duper!!! Åkte hem och upptäcte att man inte längre behöver lyfta in och ut hundarna vilket gjorde mig så lättad och glad!!! Så jäkla skönt att inte behöva kämpa över en 40kg tung omedjörlig rottis som blir helt spänd och stretig. Så jag kunde också låta de gå ut och kissa själv utan att Kim behöver hjälpa till!!!

Fick sovmorgon i dag även fast de gräver och håller på här å lyckades vi ligga kvar i sängen till halv nio!!!

Nu ska jag göra ett nytt försök med Fejjans huvud biler!De va dom bilderna jag tyckte blev bäst!

Byggarbetsplats...

Här hemma ser du numera konstant ut som på värsta byggarbetsplatsen, eller kanske en nyplöjd åker, eller en grishage... Ja ja men för hoppningsvis blir det fint som sjutton när det blir klart. Vi måste nämligen dränera HELA tomten, mao så har tomten grävts upp och det ligger jordhögar överallt!

Jag håller mig hemmifrån då det inte heller är helt lätt att ta sig in och ut. Man kan inte gå in på altanen, tappan är borta och det är ett djupt dike precis nedanför. Vi får klätra över muren där nere då den vanliga ingången också är uppgrävd.

I går när vi kom hem kl 21:30 och det var kolsvart eftersom utebelysningen inte heller fungerar så fick vi "hoppa" över 1 m brett dike och sen fick kim lyfta in hundarna över muren. Jag kan ju säga att de inte fick gå ut och kissa mer efter det!!! Haha!

Så till lite roligare saker, träningen går framåt och om fröken fräken ligger på platsliggningen så kommer det nog kanske möjligtvis gå vägen för oss!!! Jag kommer vara så sjukt nervös under platsen så hon kommer säkert resa sig pga det. Jag får helt enkelt sansa mig och yoga andas (hihi) så det smittar av sig på hunden.

Här kommer några roliga bilder på Yoggis broder Fejjan. Dobvoyage Boniface (stavning???)Flying FaceA - hindret på "normalt" sättA - hindret på fejjans vis. ( Det var den här bilden jag snackade om Erika)

Jag skulle ladda upp en jätte fin huvudbild på Brorsan också men då ska självklart datorn krångla... Kanske fungerar senare.

Se you later helt enkelt!

Hjälp...

Nu har jag anmält Yoggi till lite tävlingar!!! Nu får vi hoppas att vi hinner få ordning på platsliggningen tills dess. Får haffa alla jag kan för att öva på. Hon behöver få öva sig på att ligga brevid främande hundar.

Ja ja, färdigskrivet om det. Nu ska vi iväg och praktisera platsliggning. Måste även åka till både Mälarö bk och Tyresö för där har fröken inte varit!!!

Juste jag anmälde till en apell också!!! Men det kan ju inte gå sämre än lydnadstävlandet gjort hitills... hihihi

Tjingeling!


Lydnaden

Lydnadsträningen känns roligare och roligare, Yoga e på topp och jag tänker faktiskt kolla om jag hittar någon tävling. Ska försöka fokusera på platsliggningen tillsvidare och då har jag ju minst tre veckor på mig. Nu är utmaningen att finna trygghet i att ligga tillsammans med massa främmande hundar. Hon har ju förstått va det går ut på och jag tycker hon ligger jätte fint sjäv, men så fort det är med andra så kommer det lite pip de första sekunderna. Ska också åka runt till olika klubbar så hon får mer vana av att träna på olika ställen, hon e ju snabb på att asosiera ett ställe med en sak!!!

Spåret har gått sådär de sista gångerna och jag har börjat med en noskvalster kur bara för säkerhets skull, vette fanken va man ska tro ang det. Hon har ju inga symptom förutom att jag tycker hon e virrig som sjutton i spåret men det betyder ju inte att hon har kvalster...

I dag är vi lediga och jag har lovat Qarma att hon ska få simma, jag kanske också tar en tur beroende på hur kallt det är i vattnet. Våran brun e full så jag känner mig ganska äcklig vet inte om jag står ut till i morgon med att få duscha.

Cleo gav mig lte hjärtattack i går, hon låg och flåsade hela dagen på jobbet så va hon ovangt kissnödig också, sen i bilen på väg hem började hon andas tungt och då tänkte jag att nä nu e det nått som e fel på riktigt. När vi kom hem skulle jag ta hennes temp men då va Yoga toalättnödig så vi gick ut till hästhagn och Cleo följde med. Där gjorde Cleo ett långt besök på damrummet och sen fick hon värdens tokryck. Hon hade antagligen värsta magknipet stackarn för nu e hon helt normal. Tror hon har fått lite för mycket greenisar de senatse degarna. Dumma matte.

Yoga har för övrigt hittat en ricktigt bra belöning, Stellas gamla boll som är helt sönder har blivit hennes bästa leksak. Knäppt det där man köper leksaker för massa pengar sen väljer de ändå en gammal boll som knappt sitter kvar på sitt snöre.

Nä nu ska vi ut och bada oss!

Ha det!

RSS 2.0