Här e han Gitt!
Ny vecka nya tag!

Fick ju en utomordentligt bra pressent av tjejerna i bröllopspressent. Dom ska komma hit och röjja. Men dom kommer inte förens i november......

Står inte ut nu så veckan som kommer ska jag försöka ängna i städningens tecken!

Åt minstånne så har jag bestämt att när Elin sover på dagtid så ska jag börja röjja undan och organisera.

Måste tvätta massa också efter att inte ha kunnat tvätta i några veckor så har vi inte mycket rent...

Måste faktiskt hamdla lite bodysar till Elin, nu är allt vi handlat innan Elin kom för litet och jag har faktiskt inte shoppat särskilt mycket "basic" grejer till gullisen. Men den delen av fixet är ju mest ett nöjje!!!

I morgon blire träning med Jennie och då kan Elin hänga med Lulle! (Julia) Tror det e Elins favvohundträning!

Nu ska jag sova by by!

Längesen mycket har hänt...

Vi fick åka in en gång till med Qarmisen för hon va inte bra. Spydde inge mer men va helt apatisk. Visade sig att hon som vanligt antagligen hade ganska ont i ryggen. De röntgade och såg pålagringar samt lite artros på kanterna om ni förstår va ja menar. Så det blir rimadyl fom nu. Sen hoppas jag kunna sänka dosen.

Efter 1 dygn med rimadyl blev hon som ny! Så det behövdes, magen har inte sagt ett ljud så de där kräkningarna vet jag inte varför hon hade??? Jätte konstigt eftersom hon aldrig heller bajjade dåligt. tror hon måste ätit något riktigt dåligt som bara va tvunget att komma upp.

Vi har gift oss också! Kalaset blev tycker jag super lyckat!!!

Här kommer lite bilder som Karins kille Per tog! Super proffsiga!!!!!!

 

Min absoluta favvo bild!!!Kolla in det sjukt fina bucketten som Annicas mamma fixat!!! Kunde inte blivit nöjdare med den!!!

 

Oskar sjöng så tårar föll!

 Prellen Per! (det komiska e att han heter samma sak som en av våra leverantörer på jobbet)Camilla Susanne Jag Kim och MathiasSusanne jag och camillaBrorsorna!!! Matte och Kimpalän!Kärlek!!!!!!!Hehe, Kim har inte riktigt återfått färgen i ansiktet...Erica fixade den otroligt fina och romantiska dukningen!!!!!!Tårta made by Camomilla!!!!Blir man sugen eller!!!


 

Gäst boken!!!

 

Familjebilderna spar jag nog till familjen!!!

Nu ska ja ut med snorisen! Hon måste luftas tror ja! Frisk luft är ju den bästa medicinen mot det mesta!


RSS 2.0