Vapplingen e fösyld...

Kan det vara kennelhosta??? Antagligen men sjuk e hon och feber hade hon i morse...

Stackarn.

Just nu ligger hon nerbäddad med värmedyna...

Vi väntar på svar på blodproven, och jag blir förvånad om hon inte har någon infektion i kroppen...zz5

I morgon är det sikta mot stjärnorna kurs igen, hoppas nu att det inte är kennelhosta för då kan vi vell säkert inte gå gången efter i morgon heller...

Allan är hemma igen. Han kastrerades i tisdags och nu bor han i badrummet tills hans hormoner har lugnat sig. Han smet ut i dag och Zimba blev förstås jätte glad. Men Allan Ballan ville döda Zimba så han åkte tillbaks med beked. (till badrummet asså) hoppas nu att hans ball het går över när hormonerna i kroppen lagt sig.

Askas löp är väldigt svårt att tyda, hon jamade som sjutton i helgen men så tycker jag inte att jag märker att hon liksom e som hon katter e vid löp... Jaja hon kanske inte e riktigt igång än.

Nu ska jag underhålla mitt barn!

Jag är med i en tävling

därför kommer detta lite anorlunda inlägg!!!

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150X100 cm värde ca 2200 kr) från canvasframkallning.se hos En bulle ur ugnen !

Hoppas hoppas hoppas!!!

Ipo kurs mm

Den här helgen har verkligen varit fyld till bristninsgränsen av aktiviteter.

Tre dagar IPO kurs för Gillbert.

Elin har fått ett eget rum, vi har slagit upp väggar bakom soffan!!!

Tjejkalas!

och så tusen saker till så klart!

Nu är både jag och Elin helt enomförkylda och hon har sovit med oss i natt vilket ger oss ungefär noll sömn...

I dag kommer våra nya sängar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Synd att man inte har sovmorgon i morgon då...

Men kanske kan få det på onsdag! Kim e ledig!

Kursen med Yoga gick helt klart över förväntan och jag e suen att satsa på Ipo:t nu med henne så får vi se om vi kommer till tävlin! Men en IPO 1 borde vi fixa i framtiden! Spåret måste dock tränas om lite men det e INTE Yogas svaghet om man säger så!!!

Här kommer lite kortMysmongon!Bilden e suddig men minen är obetalbar!!!Nämenvist Elin fick en macka med smör på...Vissa ungar slickar ju av allt smör från mackan andra smörjer in håret med det...Extra söt...Snackeri snackera!Cleo är med och "leker"Yin!"Puppy love"

De små svettiga fötterna måste undersökas!Brorsan Charlie va här och hälsade på men jag lyckades inte få nå bra bilder...Väggen bakom soffan. Blev inte så trångt som jag trodde!!!

Då är det bara att måla och tapetsera kvar då ra! Juste spackla och slipa också!!! Måste hitta en tapet som jag vill ha bakom soffan! Vi har ju vita väggar i hela huset så det skulle vara kul med lite färg!Lite kort!Yoggi Yo springer på löpbandet!

Man måste ju koncentrera sig!Selma ser och lär!Ådi 15år!!!Ser ni den lilla blicken !!!!!!! Värdens bästa tax!!!


Få se om ja lyckas nu da?

Jag kunde sno dina bilder endå Maddox hahahaha! Har man en hacker mamma så har man!


Sådärja!

Hoppas nu att ni kan se bilderna!!!

Det tog inte lång tid...

Just som man slutat vara allt för ledsen över kattungarna så börjar hon löpa igen...

LÖP=KISS

WHY OHHH WHY????

Jaja, hon åker iväg och paras så får vi se hur vi gör efter denna förhoppningsvis friska och levande kull!

Under tiden har lilla yrvädret flyttat in och gjort sig hemma stad här!!! Det gick förövrigt ovanligt fort måste jag säga!

Jag hade för mig att det va sjukt jobbigt att ha valp, men den här går och lägger sig 22 och säger inte ett pip på hela natten, vaknar när någon av oss går upp och sover jätte mycket på dagarna!

Vist har hon också jätte vassa tänder som kliar och har vält Elin några gånger men det man inte dör av blir man starkare av e Elins motto!!! hahaha

Ni ska få en bild, men jag har faktiskt inte tagit fram kameran än så det blir en stulen bild från Madde! Tror hon va runt 7 veckor på kortet.

Nähe det gick inte att sno från Madde..... Va sjutton....

Jaja, ni får gå in på www.dobvoyage.se och kolla pixboxen! Där finns det bilder!

Nu ska vi ut och rasta stora brun och "miljö träna" lilla svart! Om man kan kalla att gå i hästahagen för första gången för miljöträning! Allt nytt e spännande just nu!

RSS 2.0