Fanny Gott kursen

Vi gick igenom en hel del grundfärdigheter under kursen och det va ganska mycket jag kände att jag slarvat med vilket självklart resulterat i en dålig grund.

Men det känns ibland för tråkigt att träna grunderna och man tycker att man har det ok så inser man att bara man lagt ner de där extra träningspassen på att få det riktigt bra och sen hålla fast vid det skule göra stor skillnad.

Men nu ska det bli ändring, och det som känns absolut bäst e att jag vet exakt hur jag ska gå tillväga!!!

Burleken har vi ju redan börjat med men jag funderar på om jag ska använda en stålbur eller en tyg, självklart e det lättare att lära in med en stål men sååååå mycket lättare att släpa en tyg. Ja ja det e ju bara petitesser.

Jag ska sätta igång med att få loss henne i shejpandet också och även låta fröken fräken ta mycket mer ansvar för just nu e det deffenitivt jag som drar det tyngsta lasset...

Så det som jag absolut ska öva på mest är burleken, hålla på "reglerne" och låta miss brun ta ansvar för träningen.

Vi ska också öva på leken massa, då träningspasset blir mycket effektivare när leken fungerar som jag vill. Det ända jag kan känna ed leken är att den måste få "balla ur" lite annars är det ju inte lek då blir det för mycket av ett moment. Men vi ska i alla fall prova. Ska ha ett komando ord på att hon får röjja fri med leksaken i alla fall då jag tycker att det stör träningen. Så hon vet att hon ska komma in direkt med leksaken om inget annat sägs men får hon "fri" komandot får hon ta sina ärovarv.  Jag gillar tanken på att använda leken som styrketräning också,Fanny leker med PagoAnnica och NaalaMaja och Selma övar på den raka linjenYoga övar på att vara sig själv!


Bilder


Jag ska lära Cleo den här konsten jag tycker det ser så himlans gulligt ut, sen e det inte jätte många som kan den inte som vacker tass tex. Här på bilden är det pudeln Stella som visar upp sig. Kan ju tillägga att det såg ut som att hon skulle kunna klara det utan vägg/bur. Hon stod flera sekunder utan stöd.Nosduttar!!!

Jaha då va det tydligen endast dessa bilder jag kunde lägga upp...


Bloggen

Bloggen har varit under någon form av uppdatering och därför har man inte kunnat uppdatera.

I kväll (om jag hinner) ska jag lägga upp bilder från helgens kurs och berätta lite.

Ha tålamod kära läsare!

RSS 2.0