Vi lever

Nu har det gått mer än en och en halv vecka. Hon är mycket snäll på nätterna och låter oss sova.

Men det här med amning det är ett kapitell för sig...

Ska lägga upp lite nya bilder snarast men inte nu.

Baj baj!

Elin 4 dagar!

Andra natten var inte lika smärtfri som först, fröken har förvandlats till ett mjölksugande monster! hihi

Första kvällen var jag ju nästan orolig för att hon inte ville suga, men den oron är som bortblåst nu kan jag lova...  ( ja robban den här meningen låter inte helt hundra jag vet) (( men du fattade ju och det är det som e meningen))

Den som äter mycket gör mycket av andra saker också!!! Kim bytte på henne men innan han han få på blöjan kom det lite kiss på hela skötbordet. Ny rengöring och snabbt på med blöja. Min mamma var här och eskorterade upp henne men väl uppe kände hon en explosion i byxan( på Elina asså haha). Jag gick ner denna gången för att byta... Hela blöjan full, plus lekage... Byta alla kläder och ny blöja. Nu har hon käkat igen så det är säkert dax att byta igen... Undrar hur många byte per dag som e normalt? Jag känner i alla fall att tekniken blivit bättre, det tar inte en kvart att byta som de första gångerna...

Skulle gå en prommis med Jenny och hundar i morse, men min planering brast för andra morgonen i rad. Lagom till vi skulle mötas va Elin hungrig, sen va det ju bara att byta också.

Kom en timme för sent till skyddet (träningen), jag lovar att jag ska bättra mig men måste bara få lite rutin på livet. Eter Yoga hade kört sina pass drog vi hem så Elin kunde få äta igen. Jag e inte så sugen på att mata henne offentligt ännu. Kommer väll säkert över den gränsen med... ( hehe jenny har ju redan fått stå ut två gånger)


Madde (daleo) du hade rätt, det är verkligen det enda som hjälper. Kärlek, blöjbyte eller mat! (mat ligger nog på första plats för fröken fräken!)


Juste tillbaka till Yogas skydd, lilla fröken har tuffat till sig lite! Bet jätte hårt i Peters arm! Tror faktiskt sökträningen har gett henne lite mer självfötroende i "självständigt" arbete! Man behöver inte be om lov om allt! Så nu hoppas jag på att Yoga får bita honom ofta! Perfa att träna så nära hemma också, tar mig typ 10 min att åka dit! Perfekt också inför hennes korning i höst. Kanske blir en skyddshund till slut endå! Med hjälp av duktiga figgar och lite extra tid så blir det nog fina fisken det där!Nybytt efter att ha bajjat ner hela sin outfit, allt är i tvättmaskinen...Gris ett och två

Nästan hela ligan!Gullunge!Det finns fler som gillar att mysa!Gulligaste Cleo! Hon låg i Elins bilstol hela i går kväll! Den va supermysig tydligen!


Nu har hon kommit!

Hon kom i går kl 06:44.

Förlossningen gick hur smidigt som helst, värdens bästa barnmorska ( hundmänniska med två schäfrar).

Lustgas är the shit säger jag bara!

49cm och 3135g kommer inte ihåg huvudmåtet som de också tog.

Bilder kommer, nu har vi mest bara massa BB bilder och de tycker inte jag e så kul att lägg ut! Jag ska försöka att få några bra i morgon när det e ljust.

Men dessa kan vi i alla fall bjuda på!


Helt nykläckt
Undrar om det känns som att ligga i ett akvarium?

Lilla Eilert!Påbylsad, på väg hem.Hemma för första gången!

Så det var alla för i dag! Nu ska jag bli dränerad igen... Säger bara en sak ang det AJAJAJAJAJAJAJAJ


1 dag kvar till beräknat datum...

Men hur länge kan man gå med värkar egentligen??? I går morse gick ju proppen ( vill inte skriva hela dens namn för det låter ganska äckligt). Sen va det lugnt men under kvällen kom det värkar, och vi ska inte snacka om hur det va under natten. Under en period va det var 5 te minut (asbra tycker jag som inte vill plågas länge) men så avstannade det... Sen kom jag upp i 8 minuter mellan men nu har det stannat igen...

Jobbiga e att den absolut värsta dagen för Kim att inte kunna gå til jobbet är i morgon... Så det kommer säkert vara då vi måste åka in...

Har hört massa konstiga saker man kan göra för att skynd på förlossningsarbetet, men vettefanken om jag inte bara får stå ut och vänta på att  babyn vill komma av sig sjäv.

Nä nu ska jag se om jag inte kan lyckas sova en liten stund. Blev ju inte mycket av det i natt.

2 dagar kvar... eller räknas det som 1

Kurs för Eva, lika bra som vanligt! Och även om det inte just när vi tränade kändes som att Yoga fattade nått så tror jag att det lossnade en hel del för henne då jag och Madde tränade sist.

Kunde skicka henne från flera olika håll och det fungerade super, på olika rutor också. Eva störde Yoga och det va svårt men sen fattade hon och då sprang hon rätt även fast hon försökte störa. Men herre jesus va hon gillar folk den där hunden! Glad bara av att få hälsa på folk, e det en springer spaniel jag har eller!?!?! Gullunge!

Jag tycker vi ska ha en vadslagning om vilket datum ungen kommer.  Kom med era datum så får vi se vem som vinner!

För e som inte vet så e beräknat datum den 17 de!

Katten e fortfarande diare mannen... Men fick mail av uppfödaren som tipsade om avmaskning. Så eftersom jag ändå tänkt skicka avföringsprover så vänar jag på svaren. De sickas i morgon och man ska få svar ganska snabbt. I natt va han inte poppis, han kletade lite bajs på mitt täcke så det var bara att ta av allt och tvätta. Men det ka han ju inte hjälpa...

3 dagar kvar...

Sökträningen i dag gick riktigt bra tycker jag! Yoga fick verkligen tänka till då vi utmanade henne att gå över både en stig och ner för en slänt! Detta var svårt då hon ansåg att rutan slutade innan stigen, och gå ner för slänten är ju bara dumt...
Men efter några skick på "djupet" gick det fin fint.

Ska bli superkul att se hur hon gör nästa gång, om hon fick med dig några kunskaper ang sina förutfattade meningar eller om det kommer vara lika svårt för henne nästa gång.

Men om fröken göken fortsätter såhär kanske man kommer kunna tävla sök också, om inte till våren i alla fall i höst! Yoga e just nu skall hund och jag tror detta kommer passa henne (eller va säger ni som fick tinitus i dag???)

Kim följde också med och det var otroligt skönt att inte behöva springa fram och tillbaka till bilen!!! Rutan ligger som på ett berg eller kulle kanske men det e ganska jobbigt att ta sig upp och ner massa gånger. TACK KIMPALÄN!

Ang förlossningen så känner jag inte ett smack än, tror inte denna unge kommer på ett tag i alla fall. Men min mamma kände ju inget ända fram till vattnet gick och ca 8 timmar senare va jag ju ute. Hoppas jag får det så! ( hihi hon trodde för övrigt att hon kissat på sig för jag va ju 7 veckor tidig)

I morgon e det återigen dax för eva träning, jag ska fråga om fjärren igen som jag inte får till... Så ska jag ta framförgåendet/ frmmåtsändandet igen... va va det mer jag skulle ta... Kanske kommer hinna ändra mig tills i morgon.

Nä nu ska jag slappa!


4 dagar kvar...

Trodde jag fick en värk förut men det va nog inte det...

Vi ska ju sökträna i morgon så det e inte läge, menar man skulle ju inte vilja offra en sökträning för bebis kläckning!

I dag e det lucia, hoppas att det kommer lite fin musik på tv:n för jag älskar lucia mys känslan som man hade när man va liten. Upp tidigt fixa inför tåget så släcks allt ner så sjunger man santa lucia.

Fick en tanke om att jag skulle göra en luciakrona till Cleo och fotta henne men jag baka lusse bullar i stället!

På måndag ska vi träna med Eva igen, så det blir till att knipa lite till.

Tränade med Madde i torsdags, tränade rutan och framåtsändandet, fick som vanligt bra tips på båda som jag faktiskt har praktiserat både i går och i dag så lite händer det!

Nu ska lusse bullarna bakas ut!

5 dagar kvar...

han inte skriva i går då jag gjorde ett ordentligt försök till att få ut bebisen... HEHE

Nä inte riktigt men det blev en morgonprommis med Jenny och bordercollisarna, sen direkt till södertälje BK för lite lydnad. Vid 1 tiden var vi klara då åkte jag till Mads hund och katt och hängde.

Åkte sedan hem för att fixa lite innan  julbordet på Sundby gård! MUMS!

Duktiga Kim hade skruvat ihop skötbord och säng så nu e det ur värden.

I kväll ska vi till mina föräldrar och käka gulasch soppa!!!

Det regnar idag igen, vilket inte får mig att vilja gå u med doggsen som jag borde.

Men det e bara att bita i det sura äpplet och på med regnkappa(förliten) så man har lite trötta hundar i kväll!

Baj baj!

7 dagar kvar...

Grått och trist väder...

Vill ha snö igen!

I morgon e min favvo dag! Torsdag, då e Maja ledig så man kan trääna hund på dagen! Plus att just i morgon ska vi på julbord på kvällen!!! MUMS

Ska åka in till jobbet en sväng sen mvc, kanske passar på att köpa oparfymerat tvätmdel med! Hehe vilka problem!!!

Ganska lustigt det här med bebisar, från min klass på gymnasiet är vi minst tre som fått kommer få bebis i år! (de som jag vet) Sen är det ju helt sinnessjukt många fler runt omkring mig, Erika, Mika, Erikas syrra, Viggos matte plus säkert fler som jag för tillfället glömmer. Sen kommer det ju minst tre bebbar nästa år också!!! Grattis Emma/Kalle och Annakarin/Peter! Nu kanske ni undrar hur det kan vara tre? Jo de sistnämna slår på stort och tar två flugor i en smäll!!

Måste bara skriva lite kort om denna lilla bråkiga kattunge! Han ÄLSKAR hudarna och Nisse. Men nu börjar han visa sina stygga lillebrors sidor... Retar Nisse til vansinne så han till och med åkte på lite däng i går!!! Men det e bara kul så då retas man lite till. Slutade med att Nisse drog... Cilla retar han hela tiden men hon e ju sååååå otroligt tacksam att reta. Han sover i sängen under täcket... Han e sjukt varm phu. Jag får svettattack men et bryr han sig inte om. Han vaknar när Kim går upp och tjatar om mat. Sen när han tycker att det e dax gör han allt i sin makt för att väck mig med... Kan ju säga att han har ganska mycket att säga och han e ju inte direkt blyg utan här snackas det om allt och inget. Minsta missnöje ska debatteras!!! Sen att han ser så rolig ut så både jag och kim gravar ihjäloss när han skuttar omkring gör ju att allt annat är förlåtet!

Yoga sköter fortfarande hans personliga hygien, ha e ju en liten smutsig kille och han protesterar högljut, men Yoga håler i honom som den bästa valprengöraren och struntar i att han inte vill. När hon anser honom ren så får han gå!

Nä nu vill hundarna gå ut! Baj baj!

8 dagar kvar...

Undrar om det e dax att skruva ihop skötbord och säng nu???

Tänkte tvätta alla kläder  och filtar/täcken i helgen. Undrar om man verkligen måste ha såntdär parfynfritt tvättmedel. 

Vi va på stora stockholm i helgen men bara på söndagen. Yoga och Pago satt i montern och gjorde ett superjobb enligt mig i alla fall. Paggan the pajas och Yoga the godis löver! Yoga var bara nöjd om hon blev skönt maserad i nacken eller fick godis medans Pago var nöjd med att bara få larva sig!!!

Nu ska jag tänka vidare på allt jag borde göra hihi!

 

9 dagar kvar...

Oj oj oj, bara nio dagar kvar (för hoppningsvis)

Svullna fötter och händer, lite ont i ryggen men annars helt skonad från graviditets "åkommor".

RSS 2.0