Hon är hemma!

Tänkte att jag måste ju skriva det här också för er som inte läser min facebook!

Dom fann inget fel på henne utan ho var bara extremt uttårkad och mådde mycket bättre i morse efter att de vätskat upp henne ordentligt.

Däremot markerade hon ju på en tå så de röntgade den och hittade lite artros...

Men men det är ju inget man dör av i första taget!

Nu är det natt! BY BY

Qarma

Qarma ligger fortfarande inne och inget har vi hört heller... Jag förstår inte att det ska vara så svårt och tidskrävande att ringa ett samtal så att djurägaren kan känna sig liiiite lugnare. Det är ju bara att förklara hur läget ligger och vill man veta mer så får man ta det under utlämningen. Jag tror att de skulle kunna vinna många pluspoäng genom att vara lite mer tillgängliga och informativs!

Ja ja, huvudsaken är ju att hon blir frisk och inte hur mycket jag oroat mig i onödan...

Så till morgonens händelse.

Zimba, Aska och Allan har smugit omkring som tre rovdjur hela morgonen...
Cilla har tagit in en harpalt som numera är i hennes mage förutom benen och svansen...
Så mina jakt katter har smugit omkring morrandes med varsitt harben i munnen. Cleo har också varit med på ett hörn och äcklat sig...

Kändes vell sådär att de släpat omkring hare i hela huset men samtidigt så ser jag ju hur de njuter (förstå mig rätt) och vill inte ta ifrån dom sina skatter. Men nu är i alla fall hemmet har sanerat och katterna återigen tamdjur!!!

Nu vänrat jag bara fastklistard vid luren på att vet ska ringa. Jag vill ha hem henne nu.

Skryt AB

I dag tävlade vi appellen och blev uppflyttade!

Yoga har fått så mycket beröm som vi aldrig varit med om tidigare!

Så kul!

Jag är också extremt nöjd med henne. Så glad under hela programmet.

Nu ska vi satsa på en lägre under sen hösten och jag tror att jag redan innan kommer bestämma mig för att avstå platsen tills efter vintern. Ska träna den som fasiket tills nästa vår och då får vi prova igen!

Jag vet i alla fall att man kan bli uppflyttad även fast man avstår lägre!

Krypet som Yoga redan övat på i dag... Det ska vi i alla fall ta tag i nu!

Statistik

Hahahaha, en vän till mig länkade till min blogg på sin sida och helt plötsligt steg min visningsstatisktik i skyarna!!! Synd bara att jag varken har uppdaterat på hundra år eller egentligen är jätte enagerad i min blogg.

Kul i alla fall att det va över hundra unika som varit inne och tittat i alla fall! Någon kanske kommer tillbaka!

Elins vampyrtand syns mer och mer, jag och Aline försökte fota den i dag men hennes kamera ville inte riktigt sammarbeta med oss. Får försöka igen.

All planering inför den stora dagen börjar i alla fall arta sig efter toast mastern va här och styrde upp och gav oss att göra uppgifter!!!

Provad klänningen som jag ska ha på Beas bröllop i helgen i alla fall och den satt perfa!!! Så skönt för den va faktiskt lite för liten för sisådär en månad sen så nått händer det i alla fall även fast vågen står blick stilla.

Kollade precis på kort från förrförra sommaren... Fan va smala vi va! Men nu är det inget som hindrar mig. Min pulsklocka håller på att få nya batterier och när jag får tillbaka den så kan jag börja tävla med mig själv!

Har ju haft lite problem med inlärningen av rutan med Yoga. men nu har jag tänkt ut en plan som jag tänker följa under 3-4 pass sen utvärdera.

Jag tänker göra såhär:

Sätta upp en ruta på ganska lånt avstånd (variera varje gång så det inte blir sträckan att sprinag hon lär sig utan vart hon ska) Medans hon sitter och ser på. Lägga i en target som hon också ser. Göra ett annat moment och sedan rikta upp henne på rutan. Skicka 1 gång med förhoppningsvis lyckat resultat. (obs targeten ska INTE synas från där jag skickar henne) Flytta rutan på samma sett och upprepa detta ca3-4 gånger första passet.

Nästa pass sätter jag henne fixar med rutan men utan att hon ser att jag lägger ut targeten och upprepar proceduren.

Beroende på hur det går så får jag upprepa detta tills jag känner att hon har sug till rutan. Utvecklingen är i alla fall att jag ska sätta upp rutan utan att hon ser och skicka henne.

Jag kommer ALDRIG ha godis på targeten när jag inte har en medhjälpare som kan ta bort den om hon gör fel för det misstaget har jag redan gjort. Blir ju inte lätt för henne att fatta vad some  rätt eller fel om hon får belöning för fel flera gånger.

Så tanken är att hon bara ska få gå till en ruta en gång och varje gång nu i "början" kommer et finnas en target i tills jag känner att jag ska börja fifla med den och lägga ut den mer och mer sällan.

Jag återkommer med resultatet. men om det går som jag vill så ska detta ge önskat resultat ganska omgående då jag tycker hon har så pass mycket förkunskaper på rutan redan.

Nu är det sängen för mig! BYBY

Vampyrungen!

Elin  håller på att få sin tedje tand!

Det är en tand i överkäken dock inte en i mitten utan en på sidan...

Är det en huggis måntro?

Inte så konstigt att hon konstant har ett finger i munnen då!

Ska försöka ta ett kort på tanden så fort den är tillräckligt synlig så ni få se!

RSS 2.0