Vill ha so bad...


Jean Dark ZimbaHan e såååå söt som socker.

Varför finns det alltid en sån katt till salu när det verkligen inte passar.

:-(       :-(          :-(        :-(

PDA och Remadyl...

Eller hur det nu stavas.

Jaha då va man några tusen fattigare men lite klokare.

Yoga fick en rimadyl kur och sedan borde hon vara helt bra. Han klämde kände och böjde och bände och tog massa röntgen plåter så jag kände verkligen att han undersökte henne ordentligt.

Det som däremot e läskigt med Yoga e att hon mår så otroligt dåligt av det lugnande medlet. Hon va helt off hela dagen efter, som en riktigt bakis person. Gnällig och seg och illamående men endå hungrig.

Cleo däremot gav veterinären ordentliga tankeställare.  Han lyssnade på hjärtat men hörde inget. Så han beslutade att endå ultraljuda. Tur för då upptäckte han att hon hade en liten kanal i hjrtat som ska växa ihop efter födseln som inte har gjort det. Detta kallas PDA och borde upptäckts redan vid 8 veckors ålder. Men efter han hört och sett det på ulltraljudet så lyssnade han igen med stetoskop och kunde inget höra så det är inte konstigt att ingen har hört något tidigare heller.

Ja ja, hon överlever och kommer förhoppningsvis inte få några sympom av detta.

Baj baj, jag uppdaterar bättre senare!

Aha

Skulle skriva om hundbad mm men medans jag sitter här så har jag en softis som praktiskt taget hänger på mig. Jag fattar ingenting och undrar varför han het plötsligt vill vara i soffan och dessutom e helt spänd och konstig.

Ahhhhhha....

Jag satte på en brasa förut och det sprakar ju och smäller endel.

Jag tror vist att en viss herr tuffing/matcho man/ spännis/cooling är ganska rädd för smällar...

Han brukar ligga helt nöjd nedanför soffan och har inte ens tidigare försökt att ta sig upp men fans det inget stopp han bara for upp och siter bakom mig. Kan ju illägga att Cleo låg där men det brydde han sig inte om så hon blev sur och drog.

Det jag egenligen skulle skriva om var att jag var jätte seriös i går och badade nästan alla hundar. Qarma och Alax och Cleo. Qarma har inte badats på hundra år så det va dax. Ajax luktade inte direkt ros och han ska ju vara här ett tag så han fick sig en omgång han med. Cleo behövde badas efter resan till ungern och ett till bad nu när hon deffenitivt e klar med sit löp.  Så i går kan man säga att jag va ganska mör. Lyckades ju sträcka upp min sträckning i ljumsken också. Det e halt på badrumsgolvet med foppatoflor.

Yoga fick inte bada då hon fått special droppar i nacken. Det är typ essenciella oljor som ska "smörja" päls och hud. Jag ville prova bara för skoj! Om det fungerar så är det ju värt det. Det luktar jätte gott dessutom!

Yogas tass e lite bättre men vi ska självklart endå åka till vet för att få den ordentligt undersökt.

Tjingeling så länge!

Lite hösbilderSelmaSelma tränar på rutanQarma och Yoga brottasNerbrottad rottisHaha, på denna bilden ser det ut som att Qarma biter Yoga i svansen, men det gör hon inte!Dödsgrepp?? Närå!Av någon anledning får jag lite Tiger känsla av Yoga ganska ofta. (tiger i Nalle Puh)Finweiler!Njuter i solen!Lilla Cleo! Full fart!

Vart ska man börja...

Ja det har ju gått en stund sedan jag kunde skriva senast. Vi har varit i ungern på Europa vinnar utställningar och på en Eva träning igen och massa mer.

Nu är det mindre än 10 veckor kvar till bebisen kommer också. SPÅNNANDE. Erikas lilla klutt har kommit och det blev en pojke!

Yogas tass e läkt fast hon haltar fortfarande... Vi ska till vet på torsdag med både henne och Cleo. När vi va i ungern så röntgade vi Cleo då min svenska vet misstänkte att hon hade luftrörs kolaps och hon inte har någon röntgen så passade vi på när vi var där nere. Måste bara tillägga att prierna i ungern hos vet är helt sanslösa. Vi fick passen ifylda åt alla hundar (tror det va 10 st) cleo röntgades och så stoppade han ner en kamera i hennes hals och nos, sen ultraljudade han hennes hjärta och allt so allt betalade vi 600kr, juste katterna fick medicin och så skrev han ut medicin till cleo. Tror att jag aldrig betalt mindre än 500kr hos vet i sverige och då har det bara varit typ vaccination...

Ja tillbaka till Cleo, han såg att hennes hjärta var förstorat och att en av klaffarna inte fungerade riktigt som den skulle. Men det är ju inte helt lätt att förstå alla medicinska grejer på ungeraska plus att han tycket att hon skulle kollas upp om ca en månad så vi bokade en tid til henne på strömsholm det känns alltid bäst.

Yoga vill jag också kolla upp  eftersom hon haltar ganska mycket och jag inte orkar gå runt och oroa mig. Sen tycker jag att det är konstigt också med tanke på att hela ungern resan var som en vila för henne. Det finns liksom inte direkt något utrymme i en husbil att röra sig... Hon lyckades även dra på sig en urinvägsinfektion i ungern men den fixade vår ungerska vet!

Just nu ligger min lilla brunis i soffan och stensover under en filt med Cilla PÅ sig... Tur att någon älskar den där katten i alla fall!! Närå jag gilla henne också när hon inte bits och rivs.

Qarma har varit hos Camilla under våran semester och det verkar ha gått jätte bra, hoppas att Philip också tyckr det!!! Hon hade tydligen gjort bomben på honom på mornarna... Även bitit Camilla i rumpan en gång... Vet inte va det e med Susanne, Camilla och Lisa för de är typ bara de hon gör så på. Ja Ida ibland också.

Vi har hunnit vara hundvakt också sen vi kom hem. Malte och Vigor va här i 4 dagar och efter det kom Olle i två dagar. Yoga har utnytjat killarna på bästa sett. Olle lyckades hon till och med till att slicka hennes huvud... Jag fattar inte hur hon har kommit på det och att hon tycker att det e så mysigt. Hon tvångs gosade/ sov även med Malte och Olle, Vigor va inte lika poppis hon tycker nog att han e en slyngel som borde kamma sig.

Ingen kabel till datorn...

Det är därför det aldrig blir uppdaterat. Men det ska bli ändring! Sladdarna borde komma i dag eller i morgon.

Håll ut!

RSS 2.0