Zimburth

Zimba har fått en förfrågning!!!

Det är tydligen en liten rysk blå hona som vill ha honom som pappa till sina barn!!! hihihihi

Vet inte riktigt hur jag ställer mig till blandras "avel" men det är ju väldigt roligt att någon tycker han e så fin så de vill använda honom.

Cleo har fått ny frisyr om jag glömt skriva det tidigare, ska sätta in bild omg.

I morgon blir det lunch med mamma i stan och bit träning på kvällen.

Vi är Haddock vakt, han ska stanna till på torsdag. Yoga är glad som bara den för det!

Ska gå en lång sväng på morgonen i morgon så får doggsen vara hemma sen när jag och Eilert ska in och göra stan!

Ja annars då? Nja... Tränade med Yoga i dag på klubben och skata gåendet som kändes som det hade lossnat va tillbaka på ruta 0... Fast det gick ganska fort att påminna fröken om hur det skulle gå till. Planerna på klubben var som leråkrar och jag hade jumpa dojjor... 

KAN DET INTE BARA BLI VÅR PÅ RIKTIGT NU????????????????????? SNÄLLA.

Har inte denna vinter varit i evigheter??? Fasen jag och Elin vill ha värme och sol!

Nä nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig.

Yoga önskar sig en Elin fri stund med sin matte i alla fall snarast, annars tänker hon skicka in en anmälan till jordbruksverket om djurmisshandel. Undrar om jordbruksverket kommer godta tristess som tillräckliga skäl för omplacering? 

Babysim och drama...

I onsdags åkte jag och doggsen hem till Erika. Men då Cleo och Leia beslutade sig för att ha en lite diskussion fick vi åka till sjukan med Cleo. Vi satt där i X antal timmar till vi fick veta att det skulle ta minst 1,5 timmar till tills vi skulle få hälp... Då Erikas hundar fått stanna hemma så bestämde vi att åka hem och kissa av dom sen tillbaka och handla lite mat på vägen också.

Cleo fick lite antibiotika och smärtis så gjorde de ett hål i hennes "ficka".

Vi va vell hemma igen vid 24 tiden...  Efter lite te och snack somnade vi nog ganska lätt allihoppa.

Vaknade till superväder och smarrig frukost. Då bonden som bor vid Erika fått för sig att åkrarna blir förstörda av att man går på de när det är snö höll vi oss till vägarna men det är ganska skönt när man ska putta barnvagn.

På vägen hem fick Bulten ont i sitt ben så jag skyndade mig häm och hämtade bilen. Ville inte ha mer drama men det skulle vi tydligen få. Erika ville avvakta med att åka in med honom, vet att ho åkte in på fredagen men har inte hört hur det gick. Vi håller tummarna att det gick bra!

I morse var det första dagen för Elin på babysim! Hon verkade gilla det jätte mycket! Här kommer lite bildbevis!Bus pappa dök under vattnet och kom upp igen det va jätte roligt!Va gör du knäppa pappa, dyker under vattnet.

Fiskarna!Så här söt e man efter man varit och simmat!Avslutar med ett kort på Elins kille Elliot!

Mina Gullisar!Elin vet vad tjejer vill ha!!! En aldeles egen shettis!Mongo Yoga klämde sig (med lätthet) in i Cleos pytte bur! Asså en normal hund hade fått fett med cellskräck!

Dessa bilder är tagna med min mobil!


Nu ra...

Nähe...

Jag blir galen...

Undrar om det är bilderna det är "fel" på...

Ja ja, jag kan ju berätta att Elin har varit i stallet i dag och ridit!!!! Hon har också träffat kattungar kaniner kossor och kalvar!!! I morse träffade jag och Kim Mika med hund och Yoga och hon lekte! Sen åkte vi in till stan och Kim klipte sig och vi åt semla på Gunnarssons!

Yoga den galna hunden har gjort det omöjliga och legat i Cleos bur... Jag har bildebevis på mobilen så jag måste lära mig hur man får in det på datorn, har även bildbevis på när Elin rider!

Nu ska jag gå och sura för jag inte kan lägga upp bildrna!

Bilderna!!!

Jaha... Bajs datorn vägrar... Ska försöka lite senare igen...

Åhhhhhh va irri....

Sol och fotograf!

I går va Elin här (fotograf Elin). Det ska bli så kul med "riktiga" bilder. Vet inte om jag får lägga ut de på bloggen men det tror jag så nu är det bara att med späning vänta!

Hon fotade Zimba också och det ska bli super kul att få lite snygga bilder på snyggot!

Det finns en hemsida där man kan få sina bilder utskrivan på "canvas" duk och det är supercoolt!

Jag tänkte se om det blir någon bild jag faller aldeles extra för så ska jag lyxa till och göra en förstoring!

Maja fixade en bild på Selma så till sin mamma och den blev supercool. Juste Susanne fixade till Tobbe också och den blev sjukt häftig, en bild där han dyker med jätte härliga färger!

Sen kom vi till det som skinit i två dagar nu nämligen solen!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FANTASTISKT!!!!!

Har känt mig som en helt ny människa! Vaknade med huvud värk i går vilket brukar resultera i att dagen 'är förstörd för det brukar bara bli värre om jag har den redan när jag vaknar men i går efter att jag och Emma gått Sundbyrundan var den som bortblåst!!!! Super trevlig promenad dessutom! Synd bara att Yoga var som att hon inte ens fått vara ute... Den där hunden asså! Kan hon inte dela med sig av sin energi?

I dag träffade jag Jennie i Fullersta på öppna förskolan där. Fröken sjöng massa sånger som först känndes lite pinigt men efter ett tag sjöng jag ogenerat med haha snacka om att man gör saker man aldrig trodde! Camilla vänta bara tills du får din unge då kommer du kanske till och med dansa! hahahaha (och inte bara efter några glas vin)

Efter det åkte jag och Maja och tränade i södertälje med Madde, Johanna och några till!

Tror inte det hade spelat någon roll hur Yoga gått i dag för jag kände mig genompossitiv!  Nu klarar hon lätt nästan 3 minuters fotgående utan belöning! Vist det e inte perfekt hela passet men bra attityd och det är ju huvudsaken resten kommer ju! Maja fick agera störning också och det va inga problem!

Vi sköt lite också men jag tackar mina skyddande änglar för att fröken inte visar någon "rädsla" över hubudet taget! Jag vet hur jobbigt det kan vara att ha det problemet...

Om någon har sånna problem med sin hund och bor i stockholms området vill jag verkligen ipsa om Carina. Hon är helt grym på skott träning! Carina Persson heter hon och håller till i Solna/sundbyberg. Tror att man lättast får tag på henne genom att ringa dit! Hundpoolen heter stället. Eller gå in på hennes hemsida www.hundklok.se ! Man ser hennes nummer på visitkortet som hunden har i munnen!

Nu ska Elin badas!

BY BY!

Här kommer bilderna!

Observera långfingret!Fröken har upptäckt att hon har hå på skallen och det är roligt att dra i...Jag skule gärna byta ögonfransar med denna lilla fröken!Två saker samtidigt dra i håret och tung gympa!Övar på att pruta med munnen.Avslutar med en bild på mongo katten!

Elin väger för övrigt 5,4 kg nu och är 60 cm lång! Hon fick vaccination i fredags och då mätte och vägde vi henne också.

Höll på att glöma att det är hennes 3 månaders dag i dag också! Grattis!

Sömn...

Kan vara något helt fantastiskt men också något riktigt plågsamt.

Ju mer bebisen sover ju gladare blir hon det är ju i alla fall en sak som e klar!

Mammor behöver också sova, och det får jag tack och lov! Hon sover ca 6 immar i sträck på natten och ibland fler ibland färre. Men jag tycker inte det e så jobbigt sömnmessigt som jag hade tänkt mig.

Det som däremot e jobbigare än jag trot va att få bebisen att sova på dagen...

Det e ju inte som en valp som man kan "tvångs söva". En övertrött valp kan man ju bara hålla i tills den lugnar sig och somnar. Vet inte om den metoden är så lyckad på en bebis... Man får vagga och gå omkring men tro inte att bara för man somnat så tänker man sova...

Nä om man vill få denna bebis att sova mer en en 20 minuters powernap så krävs det vagn!

I vagnen kan man sova 4 timmar å raken!

<Bilder kommer senare oi kväll när bebis sover!

Dagens skratt!

Gå in på Eva Bodfälts blogg och läs det senaste inägget om farliga hundar!

Jag höll på att göra i brallan av skratt!!!

Dom borde förbjudas dom där kamphundarna! Verkligen asså!

www.hundkonsulten.se  kolla bloggen!

Brun grön eller blå?

Aldeles nyss var jag helt säker på att Elins ögon var bruna!!! Men nu ser de helt klart gröna ut, här om dagen var de blåa.

När ska de bestämma sig egentligen? Jag e så nyfniken...

Jag har återigen blivit magsjuk, andra dagen nu. Hoppas det går över till i morgn för då är det träningsdax.

En vän till mig har precis berättat att hon är gravid och hdae usen tals frågor om förossnng mm och jag bara känner att herre jesus va kul det skulle vara att jobba med det! Inte de gånger det inte går bra förstås, men förhoppningsvis går det oftast fin fint!

Det e lite synd att man inte kan få träffa den presonen som ska vara med innan man föder tror många skule känna sig lugnare då. Men tanke är kanske att ens partner ska vara den där "trygga" presonen som e med. Men jag skulle vilja att den "trygga" va en yrkesman! haha

Ja ja ska se om jag orkar palla mig ut i denna snöstorm!

Babysim

Nu har Elin bokat in sig på baby sim!

Hon ska få simma på sydpoolen och där är det 34 grader varmt i vattnett!!!!!!

Det ska bli jätte roligt och eftersom det är på Söndagar så kommer Kim också kunna föja med!

Jag tycker det ska bli superkul och hoppas att Elin också tyckr det.

I går va det träning för Eva och jag fick massa motivation! Det behövde jag för jag har inte direkt kännt någon glöd för träingen på sistonne. Sen e ju våren också på väg och det gör ju sitt till!

Verkar som att jag iom kort kommer ha en mer normalstor bil också!!! Pappor e bra att ha!!! Mammor med men de fixar inte lika bra bilar! hihi

RSS 2.0