S# Jean Dark Zimba

Han har ju inte fått särskit mycket plats på bloggen.
Men i dag är det så fint ljus inne så till och med jag lyckades ta några bilder på snyggot!

Han tycker ju att han har vissa fördelar i livet tex är det hans spjälsäng och hans beby sitter!

Som tur e kan han inte hoppa upp i hennes säng på erevåningen för det skulle vara ganska läskigt, han vill ju liksom helst ligga på henne...

Sådär ja!

Det va lite bilder på snyggot!!!

Jaha...

Var på föräldrar grupp i tisdags och gick en promenad med de andra mammorna (haahaa). Tog med hundarna men tänkte att de kommer vara hur pigga som helst efter rundan. Vilket skämt...

Båda va helt slut efteråt....

Snacka om att det va psykiskt ansträngande för de.

Har tränat med Maja och Madde i veckan oc här kommer lite bilder!Dragkamp!Mer dragkampYoga galenöra och Selma Plutoöra!Yoga har fula knepHur retsam kan man se ut?Fullt ös

Elin fick också vara med för hon e så söt! Speciellt i jeans!!!!

Vinterpromenad...

med mycket vårkänsla!!!Selma, Yoga, Affe och Plexus!Allihoppa!
Qarma, Yoga, Plexus, Selma och Affe!Tack för en mysig promenad!

I går gick jag och Maja sundbyrundan två varv!!! Duktiga vi! Kanske finns hopp om att man kommer komma i form!

Fredag den 13:de

Vi stannar hemma då min magen forfarande krampar...

Hur länge tänker detta hålla i sig?

Vi säger trevlig helg och alla hjärtans dag, ta hand om era kära för man vet aldrig hur livet vänder.

Jag tar blogg paus till på måndag! 

Lägger en bild aldeles straxt sen tar vi helg!Bild från prommisen vi gick nyss.Det e roligt att åka vagn!!!Den där tungan ska då vara med hela tiden.Klarvaken! Brukar inte bebisar sova när de åker vagn??? Skojja bara, hade precis lagt ner henne och så fort vi körde iväg slocknade hon som en liten sten. Sover fortfarande i vagnen där ute. Appropå det så köpte Kim värsta hi- tech baby watcher some såååååå kass... Tur att den inte va allt för dyr för han köpte den på LIDL. Erika har en från IKEA och den va säkerligen billigare men den fungerar i alla fall! Me like IKEA!

TREVLIG HELG OCH ALLA HJÄRTANS DAG!

Åhhhh

Hur dum får man vara.

Pallrade mig ut för att hundarna skulle få se något annat än tomten.

Det skulle jag inte gjort för jag höll på att bli av med en hund.

Ni som vet hur jag bor förstår men för er andra kan jag beskriva det som ett sommarstuge område där fler och fler blir permanent boende. Vägen precis utanför vårat hus används bara av oss fyra hushåll som bor på den och vägen utanför den är en 30 väg med ganska ordentliga fartgupp just för att man ska köra lugnt.

Såg att det kom en bil längst bort på den "stora" vägen men det tar ju en stund att åka hela långa raksträckan som är fram till våran lilla väg. Tar säkert 1 minut att köra den biten i alla fall om man kör 30.

Det hade alltså inte varit några som helst problem för mig att hinna över med hundarna i hästhagen som är precis på andra sidan vägen.

Men NEJ han gasar på utav bara fasen och jag får lite panik och roppar på hundarna. Han får ju självklart tvärnita för att inte köra över Cleo som segar då hon hör på mig att jag inte är direkt glad. När han e typ 3 cm från att köra över Cleo gasar han på så det tjuter om däcken och kör vidare.

Då undrar jag så här: Om han hade kört över någon av mina hundar som iochförsig var lösa (vilket man säkert inte får...) va hade hänt då? Det fanns ingen som helst chans att han inte såg dom eftersom det var ljust ute och om han skulle missat de så vet jag inte om han borde få ha körkort för både Qarma och Yoga går ju storleksmässigt att jämföra med ett barn. För övrigt hade han en vilt skällandes hund själv i bilen vilket får mig att tycka att han borde ha lite förståelse.

Egentligen så hade denna situation arig uppståt om han inte hade kört som en ursäkta utrycket en jävla dåre för då hade vi hunnit över flera gånger om utan att han ens skulle behövt lätta på gasen...

Usch va arg jag blir. Kan folk inte ha lite respekt för varandra och ta hänsyn till varandra. Jag förstår inte ens va det va han blev arg för. Det är faktiskt inte så att jag ahr mina hundar vind för våg utan de är oftast kopplade om det finns risk för att de kan störa andra, jag låter inte de stå och skälla ute eftersom det stör (viklet jag förstår vi bor ju liksom precis brevid varandra) jag plockar upp efter mina hundar om de skiter på olämpliga ställen,  mm mm. Jag försöker hålla mina hundar på ett sådant sät så de inte ska störa andra men uppenbarligen gör de det endå...

Jag brukar resonera såhär om någon "stör" att det är bara bra för då kanske det inte gör något om man själv "stör" någon annan gång. Ge och ta alltså.

Den där gubben kan inte fått nått på länge som Karin hade sagt PUNKT SLUT

Så då va det dax att gå vidare och släppa pruttgubben.

Jag tar tillbaka det där i förra inlägget om att det fungerade jätte bra med sömnen... Hon har varit vaken typ hela dagen med mindre POWER naps på sisådär 20 min...
Här är i alla fall min livsfariga och mycket blodtörstiga Dobermann!Elin övar nacken!!! 


Elin

Får sysla med lugna aktiviteter då magen fortfarande inte är helt stabil. Så jag tog lte kort inne på Elin.Inte värdens bästa bild men det var svårt att fota och hålla i samtidigt. hon övar sig på att sitta!Happy puppy! (snygg skugga grrrrrr)Gillar den där minen!Lilla tungan ska vara med mest hela tiden.Fossing!Busunge!Zimba och Cleo leker som vanligt!Mattan ligger inte riktigt som den ska efter duon varit i farten.En sak som jag kommit underfun med den senaste dagen. För att lättare få fröken att sova så ska man undvika ögonkontakt (alltså när man försöker söva henne). Det är så lustigt för man säger ju samma sak i hundträning. Ögonkontakt är "aktiverande". Ganska kul hur likt det är! Vi har ju inga som helst problem att få fröken att sova på kvällen när det e dax för "riktig" natt. Då får hon först ren blöja sen mat sen lägger jag henne i sin egen säng. Då somnar hon lätt och snabbt även fats hon är klarvaken när jag lägger henne (vilket hon såklart oftast inte är). Samma sak efter nattamningen. Då kan hon ligga och snacka en stund sen somnar hon.

Nu på dagen har hon inte heler några problem att somna i vagnen men har varit ganska svårsövd annars. I dag provade jag att lägga henne brevid mig i soffan och så satt jag och tittade åt andra hållet (kännde mig otroligt fånig). Inom några minuter va fröken avsvimmad! Sen vaknade hon igen efter några minuter men då tittade jag bara bort så somande hon igen. Hur smidigt som helst! Hoppas nu att detta inte bara var en engångs händelse utan en ganska smidig metod.

Det är ju egentligen ganska självklart att det är svårt att somna om man har ögon kontakt med någon Prova själv. Det känns superobehagligt att någon tittar på dig medans du blundar och ska försöka sova.

Fick också tipset att betinga en ramsa med sömn, tex god natt sov gott eller vad som helst. Så säger man ramsan varge gång bebisen skall sova. Efter ett tag så lär sig bebben vad det är som ska ske och får då lättare att somna!

Nu ska vi vila lite, måste passa på nu när jag varit så duktig och sövt barnet! Sov inte så bra i natt med ont i magen, huvudet, sickande öron och konstigt nog tandvärk också... Hoppas nu bara inte jag fått hål i tanden.

Natten från h-vetet...

Och det är inte Elins fel, nä hon har sovit som en stock.

Åt lite av hundarnas korv i går och jag tror det va den som inte va så fräch...

Fast jag känner mig febrig också...

I dag blir det en extrem tråkdag för hundarna. Jag känner inte att jag ens pallar att gå ut. Får bli tomten för vovvarna. Tur för dom att vi har tomt! Så irri för det e ny snö och solen skiner, hatar att slösa bort en sån dag inne...

Ja för övrigt blev det typ ingen bra bild från senaste träningen, måste lära mig min kamera bättre.

Sängen here we come!

Nytt inlägg

Kommer snart...

Kort kommer också men nu e jag bara för trött...

Bebis vill inte sova i onödan och då är inte bloggen prio ett när man får en ledig stund...

BRB!

RSS 2.0