Im in LÖÖÖÖÖÖVVerkar som att jag ska få bli "medryttarinna" på denna skönhet som bor typ 5 minuter från vårt hus!!!!

GÖR EN HAPPYDANCE!!!!

Det regnar....

Inte så lite heller.....

Min energi är som bortblåst...

Mitt tålamod också...

Hoppas på att hinna springa i dag så jag får ladda lite!

Bloggtorka

Gör ett nyttförsök då att startaigång min blogg. Får se hur det går.

Tror det är för att jag inte tränar speciellt mycjet hund just nu och det är ju det jag tycker är roligast att skriva om.

Yin har kört lite bitarbete å Yoga va det meningen att Madde (hennes uppfödare) skulle tävla men så kom de inte med på tävlingen...

Annars tränar jag mest bara på promenaderna å någon gång då och då när jag får tid.

Min egen träning är också helt på is men nu har jag i alla fall införskaffat ett par ordentliga löparskor så nu har jag inget att skylla på!

Elins nya dagis är underbart å jag ser verkligen på henne att hon känner sig trygg där! Inga problem att lämna å man hör på hennes sätt att prata att hon lär sig mycket bra saker där!

Linnea kryper som en galning överallt å ställer sig upp mot möbler mm jag skulle inte bli förvånad om hon började gå snart... Hoppas hon väntar lite till med det.

Alla katter mår bra. Cola är fortfarande snorig å Hercules ögon fortfarande irriterade han hostar lite då och då också men så länge jag inte tycker han verkarbesvärad så kan man avvakta med meducin!

Cleo mår bra tror dock hon fått en släng av urinvägsinfektion men jag ger henne en dos av c-vitamin å hoppas att det ska lösa det annars får hon "riktig" medicin om det behövs.

Annars då? Jo mycket som sjutton på jobbet så det där med mammaledig har jag ju inte heller denna gång fått känna på... Men men jag kommer nog ta igen det någon annan gång i livet...

Huset är fantastiskt å det känns fortfarande overkligt att få bo här. Det är lite komiskt att när vi köpte så tänkte man att ja men allt är klart det enda vi behöver fixa är tomten..... Hahahahahaha! Vilket skämt. Ja huset är klart men det är ju endå saker man vill fixa som utebelysning,alltanen, entren, å framför allt tomten!!! Nu har jag massor utav ideer med vad man skulle kunna göra där den ena dyrare än den andra ;-)

Vi får ta det i den ordningen som vi har råd och tid vi planerar ju att bo här för alltid så vi har förhoppningsvis god tid på oss!

Se you later!

RSS 2.0