Statistik

Hahahaha, en vän till mig länkade till min blogg på sin sida och helt plötsligt steg min visningsstatisktik i skyarna!!! Synd bara att jag varken har uppdaterat på hundra år eller egentligen är jätte enagerad i min blogg.

Kul i alla fall att det va över hundra unika som varit inne och tittat i alla fall! Någon kanske kommer tillbaka!

Elins vampyrtand syns mer och mer, jag och Aline försökte fota den i dag men hennes kamera ville inte riktigt sammarbeta med oss. Får försöka igen.

All planering inför den stora dagen börjar i alla fall arta sig efter toast mastern va här och styrde upp och gav oss att göra uppgifter!!!

Provad klänningen som jag ska ha på Beas bröllop i helgen i alla fall och den satt perfa!!! Så skönt för den va faktiskt lite för liten för sisådär en månad sen så nått händer det i alla fall även fast vågen står blick stilla.

Kollade precis på kort från förrförra sommaren... Fan va smala vi va! Men nu är det inget som hindrar mig. Min pulsklocka håller på att få nya batterier och när jag får tillbaka den så kan jag börja tävla med mig själv!

Har ju haft lite problem med inlärningen av rutan med Yoga. men nu har jag tänkt ut en plan som jag tänker följa under 3-4 pass sen utvärdera.

Jag tänker göra såhär:

Sätta upp en ruta på ganska lånt avstånd (variera varje gång så det inte blir sträckan att sprinag hon lär sig utan vart hon ska) Medans hon sitter och ser på. Lägga i en target som hon också ser. Göra ett annat moment och sedan rikta upp henne på rutan. Skicka 1 gång med förhoppningsvis lyckat resultat. (obs targeten ska INTE synas från där jag skickar henne) Flytta rutan på samma sett och upprepa detta ca3-4 gånger första passet.

Nästa pass sätter jag henne fixar med rutan men utan att hon ser att jag lägger ut targeten och upprepar proceduren.

Beroende på hur det går så får jag upprepa detta tills jag känner att hon har sug till rutan. Utvecklingen är i alla fall att jag ska sätta upp rutan utan att hon ser och skicka henne.

Jag kommer ALDRIG ha godis på targeten när jag inte har en medhjälpare som kan ta bort den om hon gör fel för det misstaget har jag redan gjort. Blir ju inte lätt för henne att fatta vad some  rätt eller fel om hon får belöning för fel flera gånger.

Så tanken är att hon bara ska få gå till en ruta en gång och varje gång nu i "början" kommer et finnas en target i tills jag känner att jag ska börja fifla med den och lägga ut den mer och mer sällan.

Jag återkommer med resultatet. men om det går som jag vill så ska detta ge önskat resultat ganska omgående då jag tycker hon har så pass mycket förkunskaper på rutan redan.

Nu är det sängen för mig! BYBY

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag har ju oxå en blogg, som jag startade om nyligen. Har länkat Maja så om du vill så länkar jag dig mer än gärna. Kopparbergs BK anordnar en officiell appelltävling spår den 6/9. Det finns fortfarande några platser kvar. Anmälningstiden utgår nu på söndag 16/8. Om du vill ha 2 planerade starter för att vara på den säkra sidan. Det var roligt att träffas på RM:et. ni är så duktiga, lycka till med rutan.

2009-08-15 @ 10:43:47
URL: http://dorissida.blogspot.com/
Postat av: Jonna

Hej Fanny! Vilka fina hundar du har!Jag har några frågor till dig efter att ha hittat din blogg, du får gärna maila mig din mailadress om du har lust!=)Hittade inget "kontakt-sätt" på din blogg. Med vänlig hälsning Jonna!

2009-08-22 @ 23:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0