Sommar!

Börjar med lite bilder på Tindra och Vicktoria, Tindra är Kims brorsdotter och Viktoria är Kims svägerska blire va!?!

image114

Tindra och Viktoria !

image115

Vilken liten bus!

Efter en vecka semester här hemma bar det av till Kroatien! Phiip kom och hämtade mig och Kim hemma eftersom vi inte ville ha någon bil stående i stan vilket viade sig vara smart då Philips bil inte var helt hel när han kom hem...  Vi åt tacco och godisoch kollade på film. Sen åkte jag och Kim till Årsta och sov.

Min pappa kom och hämtade oss typ mitt i natten(typ 03:30) för att köra oss til arlanda. Väl framme åt vi ite frukost och sen bar det av mot split. Efter lite krångel med bussen och båten var vi äntligen framme! Jure kom och hämtade oss vid båten! Superhungriga och trötta åt vi ite mat på torget och sen instalerade vi oss på rummet!

image116
image117
image118
image119

Bilderna är tagna från våran balkong från vänster till höger!

image120

Bilden är tagen rakt fram från våran balkong! VILKEN UTSIKT!

Måste säga att Kroatien överaskade possitivt många gånger om, så himland vackert och härligt vatten varmt och skönt! Frächt och rent överallt.  Det ska vi tacka Jures pappa för för han är typ ansvarig för hea Hvars renhålning tror jag??? Kan ha misupfattat det men rent och fint e det i alla fall!

image121

Vid den här strandbaren hängde vi nästan hela dagarna, det enda man palla i värmen!

image122

Blekfisen jag solar!

image123

Vi har fortfarande inte direkt fått någon färg!

image124

Camilla och Jure! Camilla blir ju brun direkt! FUSK!

image125

En annan liten ö som vi besökte en dag!

image126

Jag, Camilla och Lisa! 

image127

En av kvällarna åkte vi upp till en restaurang som ligger på ett berg, detta var utsikten under måltiden! 

image128

Nu börjar vi få norman hudfärg igen! Efter ett regnit sverige! (Inte camilla hon börjag bli neger!!!) (Jag e bara avis)

Fler bilder en så blire inte! Men härligt var det och vi kommer igen!

Nu ska jag ut med vovarna, vi har varit och spårat i dag i ottan, lite lydnad och uppletande blev det också men bara för Yoga och Cleo. Just nu är Qarma pigg och gad att träna, jag hoppas på att det håller i sig och snart r det dax för kastreringen också :-( gillar inte att lämna in de på opperation, vet att det kommer gå bra men endå.

Qarmisen gick jätte bra på spåret förutom i mitten då glömde hon bort sig en stund och var mest ute på promenad, hon följde spåret men missade två pinnar på mitten, men med mer spår träning kommer detta bli toppen.

Puss!

Ja ja ja!!!

Några rader nu så kommer det mer i kväll!

Cleo e tjock!

Yoga e galen!

Qarma börjar återkomma efter löp, skendrektighet, skurit sig i tassen, fukteksem mm. (Kan man aldrig bara vara)

I går spårade vi! Mina små stjärnor! Skriver mer om det senare!

Ses!


Och om Kroatien så klart, bilder blire också! NÖJD?


Varma hälsningar!

Ville bara skicka lite varma hälsningar från super vackra Kroatien. I dag är det 36grader i luften (varmt som fan) och 26 i vattnet! Så härligt som det kan bli!!!

Hare !

Nu drar vi!

Tjo!
Nu drar vi till Kroatien! I morgon sjukt tidigt går planet! Hundarna är utdeladetill alla vi känner(nästan) och katterna med så jag kan vara lugn.

Hoppas på nice väder och mycket annat trevligt!

Hare!

Islandshästar och bebis spår!

I Söndags åkte jag Beatrice och Kim till Hemfosa gård och red en liten tur!!! Bea fick det i pressent av några tejekompisar till henne men då båda blev sjuka fick jag och Kim åka med i stället! (tur för oss!) Jag fick en liten svart vack som hete Munnin tror jag, snacka om att det är turhästar... Jag red längs bak i ledet (red och red åkte häst kan man nog mer kalla det) det gick inte att påverka hästen över huvudet taget, jag försökte svänga lite mana på honom lite sakta ner lite men han gjorde bara precis likadant som hästen framför. Helt nolstäld, men inte så ko´nstigt när man går på tur kanske flera gånger per dag med människor på ryggen som aldrig förut suttit på en häst.

I dag har vi inte gjort mycket, städat lite här hemma och handlat mat till veckan men sen ringde Jessica och vile spåra!!! Bra för annars hade detnog inte hänt mycket här!
Yoga fick två spår, ett het rakt bebisspår det gick sådär på grund av en hel de störning i spåret, bärplockare och min mobil som börjar ringa sen kom Jessika gående(inte för att hon kunde ha undvikit det), Yoga är ganska lätt distraherad. Sen gick vi det anda spåret som hade en iten böj oh det spåret tog hon så hima fin så jag bev jätte glad! Det kommer bi bra det där med lill tjejen!
Qarmisen hade lite jobbigare i sitt spår, husse som la ut spåret hade ite krongel med att komma ihåg vart han hade gått och att Q gärna vill vinda in apporterna gjorde det inte helt lätt att se om hon var i spåret eller bara är ute och sniffar. Men nu ska här spåras så kommer vi lättare se på hennes kroppsspråk va det är som händer. Pinnarna är i varje fal inga problem, de pockar hon glatt!

Nu e det sängen som väntar!

RSS 2.0