Vilken härlig dag!

Vi åkte till strömsholm efter att ha hämtat upp Naala (Annica skulle hjälpa till på cafet då det som vanligt är personalbrist där) TUSEN TACK!!!!

Väl på strömpan fick vi vänta typ 30 min så visade det sig att rehabtjejen inte hade fått instruktioner på vad hon skulle göra med Qarma så det blev lite mer väntan tills allt var utrett. Qarma fick lite massage sen simma lite, jag fick även se henne gå och Susanne som rehabkvinnan heter sa vad jag skulle kolla efter, och jag såg för en dångs skull vad det va hon mena. Qarma gör en liten knicks med vänster bak. Nu vet jag lite nogrannare vad hon har för diagnos också.

Hon har lindrig artros mellan några kotor i ländryggen och inflamation i svansen. Båda ska gå att åtgärda förhoppningsvis med rätt rehab, motion och en dunderkur av rimadyl.

I helgen var det hårdräning inför BH prov och eventuellt ZTP. Yoga den lilla gullungen fattade ingenting under första passet med bitarbete. Hon prövade allt hon kan, satte sig, la sig ner, skvallrade. Hon trodde att Tommy försöke lura henne till att göra något annat och hon tänkte INTE gå på hans lurendrejeri!!! Andra passet gjorde vi annorlunda, sprang raka vägen in i ridhuset så fick hon leka med trasan direkt!!! Då trillade polleten ner! Hon bet så hårt hon kunde! Nu vet jag lite vad jag ska träna på, lite olika bitövningar så hon lär sig att måtta(säger man så?) vi ska öva på att hon måste ta den på första försöket, inte småbita först sen ta ett ordentligt tag. Men det kommer nog gå lätt!!!

Annica och Naala var med, Maja och Selma, Theres och Ina, Kina och Birran och så Madde med Yogas brorsa och Åska. Sen va det massa fler med men bara Dobbisar. Hade varit ganska kul at se andra raser också men endå kul att se massa Dobrar i olika åldrar och nivåer!

Här kommer lite kort från i dag! Gris Yoga och Gris Naala!

image244 

Kommentarer
Postat av: Ammi

Hej Fanny! Kan inte du kontakta mig via mailen. Jag ska fråga dig en sak ;). [email protected]. Snarast, tack!

Hilsen Ammin

2008-02-14 @ 16:44:52
URL: http://www.knorrsvans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0