Kantareller

I helgen har vi gått kantarellsökskurs, Qarma och Yoga var med i lördags och i dag hade jag bara Yoga med mig(så skönt med bara en hund). Det var roligt att kursa för Carina, kul med någon som lär ut samma tänk som man själv försöker följa. Snacka om att hundarna lär sig fört när de får använda sin egen hjärna i stället för att man ska locka och visa och fixa så himlans mycket!

Från att vara helt ovetande om vad en kantarell är har nu Yoga ganska godakunskaper innom området. Hon vet tex att champinjoner inte är kantareller, så kan hon nästan "markera" vart de står med en sittmarkering! Hon har även nästan slutat att äta upp svamparna vilket är ganska bra tycker jag!

Qarma ville ju självklart äta upp hittegodset hon också men det gick ganska fort att få henne att förså att man kunde få något bättre bara man visade de i stället! Gullungar.

Helt sut är hundarna nu i ala fall och jag också! Ska bli spännande med en ny vecka igen... Mitt "nya" jobb är ju både psykiskt och fysiskt mer ansträngande, fast på ett annat sett såklart. Det som är skönt är att det inte är samma fustration över cafe jobbet som det kan vara på dagis. Det e jäkligt skönt faktiskt.

Nu ska jag slappa! BAJ!

Kommentarer
Postat av: Maja & Selma

Oj, vad kul med kantarellsök! Det bara måste jag lära Selma, jag älskar nämligen svamp men hatar att leta...hi hi. Kanske kan Selma hitta en eller annan åt mig då!
Kul att stöta på dig ute i Nacka, även om jag först inte såg vem det var som satt där i mörkret... Å förlåt för att jag var tvungen att springa iväg sådär direkt. Hade liksom tjatat till mig att få några extra minuter på slutet så Desirée kunde visa hur jag skulle göra med apporterandet... Kändes fräckt att inte dyka upp då:-)
Förresten så tycker jag självklart att vi ska gå någon kurs tillsammans inom en snar framtid, Yoga är säkert minst lika duktig som Selma. Hon har ju dig i kopplet:-)

2007-09-07 @ 01:38:41
URL: http://www.selma.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0