Fortfarande ingen kamera...

Så jälla irri, fick låna min mammas kamera. Först va batterierna slut, sen när jag äntligen laddat den tar jag massa bilder men icke sa nicke, alla bilderna blev som om jag hade haft någon konstig film för linsen. Så synf dör det blev en hel del coola action bilder.

Naala var här i dag och hon och Qarma röjde rumporna av sig! Jag gillar verkligen Naalas attityd, snäll men inte feg frammåt men har endå tid att lyssna på de andra hundarna. Gullig!

Eftersom min kamera inte vill funka har jag fåt låna en jätte fin bild av Ida. Ida är Valters matte, Valter är Cleos kille.

image49

Valter


Hur söt kan man vara? Valter har ett litet underbett och det gör ju honom bara ännu sötare. Eftersom Valter är äldst av "våra" hundar om jag räknar in honom i mina(hehe) Ida får bli inräknad också som familjemedlem, så har han fått utstå många valpar och den han gilat bäst måste ju vara Cleo! Konstigt va!!! Den enda som inte total mosat honom.

image51

Vinka


Har spårat med Qarma i dag, det gick sådär... Det blev lite struligt, men hon hittade den första pinnen utan problem men den andra gick hon bara över, jag stoppade i selen men det tog en bra stund innan hon plockade den. Ja ja det kan ju inte gå bra varje gång!

image50

Lipa betyder kärlekspipa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0